reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszorka gratuluję zębala!!!Mój Kuba też jak drzemki sobie ucina to bardzo krótkie,chyba że ja się koło niego położę i też drzemię w tedy potrafi spać nawet 2 godziny:)A u nas órnych ząbków nie ma i nie ma....Ale w końcu chyba wyjdą:)

reklama
Gratulujemy kolejnego ząbka.
Anja mój też dziś przespał całą noc pierwszy raz od kilkunastu dni.Ale szedł spać przed 23.
Ogólnie już czuje się trochę lepiej choć gorączka jeszcze się trzyma ale już niższa.Najwiekszy problem mamy z aplikowanie mu lekarstw bo ma syropy i wapno wszystko w plynie.A jak już widzi łyżeczke to zaraz zaciska buzię.Może któraś ma jakieś sposoby na podanie plynnych lekarstw?????????????????????????????

witamy. nicolka dziekuje za pamiec i zyczenia i skladamy duzo zdrowka dla Karolka i Kamilka :)
u nas wszystko po staremu, nicolka odkad sie nauczyla mowic tata to zapomniala,ze umie mama i baba :sorry2: ale gada calymi dniami, odkad tylko otworzy oczka:happy2:

dzubus to dobrze, ze praca mgr w toku :tak:
pam a moze zapytaj w aptece o szczykawke specjalna do syropkow dla dzieci ? w sobote pilnowalam siostrzenca mojego meza i wlasnie on mial taka szczykawke do syropu, od razu z miarka ml, moze tak sprobuj ?

gratulacje dla Nadusi i zazdroszcze ci Aniu :-)

ja mam taka strzykawke do nurofenu wiec mozesz sprobowac taka strzykawka z podziałką :-) albo daj mu do mleka albo herbatki te wszystkie specyfiki :-)

wiki spi , ja ogladam M jak milosc myslalam ze wkoncu bedzie gora stron do czytania ale niesty nie a szkoda....
gdzie te czasy kiedy sie nadazalo z czytaniem ??!!??!!??!!

reklama
Pam mój tak samo zaciska buzie.ja go przekupuje.......daję mu w raczkę ciasteczko (hipolitka-zeby nie bylo hihihi)albo chrupkę i on otwiera buzje zeby ugryzc to a myk lyzeczke do buzi lekiem
A lekow nie wolno dodawac do mleka i herbtaek zwlaszcza antybiotykow bo dziecko moze nie wypic calej porcji i wtedy ni bedziemy wiedziec jaka dawke leku dziecko wypilo
Zresztą lekow nie wolno rozcienczac i mieszac wszystkich ze soba w jednym pjemniku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry