reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czy wasze szkraby też tak za Wami chodzą stale?:crazy:Mój syn jak nie jest czymś bardzo zajęty to nie daje mi spokoju.Czepia się mojej nogi i muszę wszędzie go brać.
Monika, ja mam to samo. Łazi za mną krok w krok. I tak całe dnie. Złapie sie nogi i nie odpuści jeśli go nei wezmę :baffled:
Koleżanka moja się śmieje, że to są uroki karmienia piersią, że po prostu dzieciaczki są do nas bardzo przywiązane. Ona miała to samo do 2 lat :D

Ostatnia edycja:
agnieszka-to chyba Ty pytałaś wczoraj czemu dałam małemu cycka?zawsze jak w nocy przebudzi się to daję mu jego małą butalkę z herbatką ale to mu nie wystarczało i to że wzięłam go do siebie,chciał cycka poprostu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dziś rano o 5 przysnął na 30 min. znów herbatka nie starczała i nawet cycek z którego jak myślę nic nie leciało i musiałam zrobic mu butlę kaszki-zawsze dostaje 210 ml wody i wychodzi 240(prawie pełna butla).Zawsze ostatnio wszystko wypija.No i rano jak wypił usnął na 3 godz.
Jutro chrzest,idę na 18.30 na jakieś spotkanie dziś do kościoła.Wszystko już przygotowane,buciki dla małego(ubranko przywiezie chrzestna),jedzenie dla gości-ale będzie nas tylko 6 osób dorosłych i 4 dzieci.

Wszystkiego najlepszego dla Kacperka na 9-cio miesięcznicę
My również dołączamy się do życzonek:-):tak::-)
U nas spokojnie,Kuba zaczyna raczkować:-)Za to mnie coś znów bierze na zmianę zimno mi i gorąco jak wykąpiemy małego to się zagrzebię w koc.Mam nadzieję że jednak rozejdzie się jakoś po kościach no i że Kubusia nic nie weźmie w końcu dopiero co się biedaczek wykurował!
Monika daj znać jak tam maluszek się zachowywał podczas chrztu,życzę Ci aby był taki jak mój:po prostu przespał Mszę a jak mu ksiądz główkę polewał to też mu wszystko jedno było chyba się nie obudził na dobre:-):-):-)Pozdrawiam Dziewczyny:-)

reklama
żeczywiście Mikołaj był grzeczny w kościele.Na początku ładnie siedział a jak dałam mu już butelkę z herbatką to usnął na dobre i obudził się na sam koniec mszy.Teraz już śpi od 19.20-taki był zmęczony.

Załączniki

• PA190050.JPG
    PA190050.JPG
    384,2 KB · Wyświetleń: 54
  • PA190052.JPG
    PA190052.JPG
    411,3 KB · Wyświetleń: 76

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry