salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
jesli to ma pomoc malemu to 3 dni bede mu smarowac jak nie pomoze to idziemy do lekarza niech przepisze cos innego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po porannej rozmowie z Ewa poleciałam do sklepu i kupiłam APHTIN posmarowalam rano i teraz po obiadku i przed spaniem posmaruje i mam nadzieje ze szybko sobie z tym poradzimy, dobrze ze malego nie boli to i aptety ma caly czas taki sam wiec dobrze ze szybko zobaczylam to, ale dziekuje za wszystkie rady.
Jagna wszystkiego dobrego z okazji 2 rocznicy ślubu :-) baw sie dobrze.
Maleństwo to dobrze ze Kubusiowi przeszlo wszystko.
Paulinek ja juz kiedys to czytałam o tym nocniku, ktoras z dziewczyn to pokazala nam, ale ja i tak bede sadzac swoje dziecko , dlugo nie siedzi, nocnika sie nie boi a siusiu robi wiec krzywdy chyba mu tym nie zrobie.
Mój w ubraniu siedzi spoko . Ale gołą dupą nie ma szans - uciekaCo do nocnika to mojego szkraba nocnik "parzy" usiądzie na chwilę ale zaraz wstaje i "leci" dalej.Więc nic na siłę-czekamy.

.Wiktoria przyniosla jakas wirusowke ze szkoly i w poniedzialek bylam z cala trojka u lekarza facet prawie zemdlal jak zobaczyl nas troje
i oczywiscie goraczka 40 st wymioty wszyscy myslalam ze padne a na drugi dzien spoko wszyscy wariuja najbardziej Karol
oczywiscie to gardlo az maja wrzody fatalnie to wyglada
pozdrawiam