Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)Aga a dlaczego na parze ?

zjadla 180 ml kaszki zz mlekiem i broi
wlazi we wszystie zakamarki a jak jej mowie gdzie ty tam wchodzisz to sie cieszy, haha :-) chce na rece, biore ja na rece, zobaczy podloge to juz leci glowa w dol na podloge
i taka to nasza warjatunka;-) a nicolci ulubiona reklama to bobaski w reklamie bebiko- co by nie robila to i tak przestanie jak slyszy te reklame i oglada z zaciekawieniem

19 grudnia mam praktyczny.Ja Kubie gotuję sama nie pracuję póki co i mam trochę czasu:-)Mój Kubas ostatnio słuchajcie budzi się 8-8.30 staję codziennie wyspana w nocy śpi spokojnie,dziś już jest po drzemce,ostatnio są takie dni że śpi tylko raz koło 1,5godzink i to mu wystarcza.Mi to do głowy by nie przyszło takiemu maluchowi dawać normalne jedzenie jak dla dorosłych jak ta moja znajoma.Teraz Kubaskow idę obiadek dać dziś je pierś z kurczaka z marchewką ziemniaczkiem i kalafiorkiem.Czyli jego ukochany zestaw:-)
oczywiscie podziwiam wszystkich dobrze zorganizowanych ludzi z trojka dzieci ;-) ja czasem wysiadam i rycze ze sobie nie radze nie ucze jeszcze sikac do nocnika bez ideologii poprostu nie mam czasu
ale jakos nie odbija sie to na naszym budzecie Lukasz i Wiki mieli po 2.5 roku okolo i jakos obylo sie bez problemow kupilam nocnik karol jest zachwycony mysli ze to krzeselko
teraz wysypal zabawki z koszyka i wszedl do srodka i sie bawi co do pomocy meza to
lezy na kanapie i krzyczy ,,wez Karola bo sobie z nim nie radze''
a wogule z nim nic nie robi ale to normalne gratulacje dla malenstwa i trzymam kciuki za jazde WSZYSTKIEGO NAJ DLA NASZYCH SOLENIZANTOW
ogolnie widac po niej ze jest zmeczona ale nie chce spac- przed spaniem czest marudzi...