reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam nowo przybyłe :-)
U nas na razie 7 ząbalów i cisza. Mi wyrosły zęby dopiero jak 1,5 roku miałam, szły 'wszystkie na raz' :D Ale moja mama musiała mieć sajgon ;-)

u nas brak jakiegokolwiek ząbka czekamy i czekamy mam nadzieje że to nie nastąpi jak Olivier będzie miał 1,5 roku bo moja cierpliwośc taka silna nie jest doczekać sie juz nie mogę!!!:rofl2:

Aga Filipek dziękuje za Zyczenia i za pamięć...:-):-):-)Gratulujemy kolejnego ząbka:tak:
A u nas póki co jest 8 zabków, podeszły już 3i 4 i nic:-(tylko marudzenie i litry śliny....a w nocy to już przestaliśmy liczyć ile razy wstaje:szok::szok::szok:.
Buziolki dla wszystkich mamuś i ich słodziaków...;-) A po niedzielnym rosołku z makaronem mamy wysypke...:-(A myślałam ze makaron jakoś przejdzie a tu d.....:-:)-:)-(

My też dołączamy się do życzeń dla Filipka :-)
:tak::tak::-):-)
Mój Olisiek juz chodzi, zębow mamy 6

majopa Oli tez jadł juz rosole kilak razy z makaronem i na szczęscie nic mu nie jest:-)
Wpadnij na czata;-)

Agnie, Esti dziękujemy dziękujemy:tak:...Co do chodzenia to Fifolek zrobi 2- 3 kroczki..i pada mamusi w ramionaaaaaa:-):-):-)Widze ze jeszcze sie troszke boi dlatego jakoś bardzo mocno go nie zachęcam, jak będzie miał isć to pójdzie...:tak::tak:

reklama
Majopa nie ma za co :-)

my caly dzien poza domem, najpierw spacer potem kawusia maly nie spal od 15 do 20 i o 20 padl jak kawka taki byl zmeczony, po wyjsciu zabka wrocil mu apetyt :-) wiec wiem ze to bylo przez to, juz widac u niego wszystkie zabki tylko czekac az sie przebija :-) ach ach jaka ja szczesliwa jestem :-)

a Wikus nie chodzi i dobrze bo kilka dni temu puscil sie u rodzicow i padl na twarz bo zapomnial ze nozki nie ida w parze z reszta ciala ... lepiej niech jeszcze nie chodzi.

Do góry