Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
100 latek dla dzieci na miesięcznicedawno mnie tutaj nie bylo,zapadlam w sen zimowy
zimno, wieje, uoki dnia codzinnegoDusia miewa sie dobrze, schudla , nie chodzi jeszcze ale mysle ze pierwszy kroczek to kwestia kilku tygodni, bo zaczyna sie puszczac
pieknie to zabrzmialo
'jak sie miewa coreczka?, - ahh fantastycznie wlasnie zaczela sie puszczac'![]()
, bo nasza tylko bazgrać nie umie, a resztę opanowała. Zresztą byłyśmy na kontroli u pediatry i stwierdził że nigdy nie zaznaczał w 10 miesiącu aż tylu "nadprogramowych" umiejętności. Zaczynam się martwić bo skierował nas do neurologa i ortopedy, bo według niego to dziwne, że tyle już umie. Najbliższy termin w przychodni 3 marzec, musimy iść prywatnie
. Kasa pójdzie, ale co zrobić. Myślałam że kupimy małej jakąś fajną zabawkę, ale zdrowie ważniejsze.
Mały duży noworodek hihihihihihi
Agni potrafi:Pewnie że dziwny, dziecko rozwija się nadprogramowo - to wspaniałe! Może będzie mały geniusz :-) A propos, co umie dziecko 13miesięczne?![]()

Agni potrafi:
- wstać,
- usiąść gdy stoi,
- chodzić przy meblach,
- kosi-kosi łapki
Prawdopodobnie będzie umieć:
- włożyć klocek do pudełka,
- wykonać jednostopniowe polecenie,
- stać samodzielnie,
- używać jednego słowa zrozumiale,
-Przed końcem 13 m-ca:
- pić z kubeczka
- używać 2-óch słów zrozumiale,
- wskazać na potrzebny mu przedmiot,
- bazgrać,
- dobrze chodzić.
Przepisałam wszystko co jest w książce. Jest jeszcze co może umieć, jeść widelcem/łyżką, zdjąć część garderoby , wskazać jedną część ciała i rzucić przedmiot, naśladując kogoś.
Dziewczyny już napisałam na forum medycznym, zobaczę co mi lekarz z centrum zdrowia dziecka napisze. Najwyżej pójdę do innego lekarza.
Dzięki za wsparcie.