reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

u nas tak jest tylko czasem przewaznie wtedy jak wiki jest zmeczony i spacy a tak to daje sie ubierac bez problemu.
U nas tak samo jak ją rozbieram to beczy bo chce jeszcze aciu.Dziś od rana siedze w przedszkolu 16 grudnia bedzią jasełka i kiermasz ozdób choinkowych a pieniądze na przedszkole zostaną przeznaczone.Wiecie ile ciekawych żeczy można zrobić z masy solnej aniołki dzwoneczki witrazyki itd.Ajestem w radzie rodziców i kolegoje sie z przedszkolankami wiec lubie cos z nimi robi..Amelka cały dzien bawiła sie z dziecmi była w 7 niebie nawet zapominałam ze mam dziecko.

Ostatnia edycja:
reklama
ale ci fajnie, moj jest dzisiaj jakis dziwny niby sie bawi ale nie chce sie bawic, pozatym dopiero teraz zjadl 2 posilek dopiero o 6 mleko i teraz obiad, znowu nie ma apetytu :-(
Aga a może ząbki idą??
Nuta fajnie masz!!
Celina dzisiaj została z babcią, zjadła dzisiaj rano 120 ml kaszy, i dopiero teraz zupkę. No w między czasie zjadła 1/4 jabłuszka i 2 biszkopciki. Poszła spać jak wróciliśmy, czyli o 15:30, a chodzi normalnie o 11. Coś mała się od babci odzwyczaiła, a mama tylko 2 tygodnie pracuje. Trzy razy próbowała usypiać a mała krzyczała dada i dada, wołała że nas nie ma:-D, spryciulka.
Teraz wyspana biega i mama krzyczy.

zabki napewno tylko kurde czemu przez to jesc nie chce !!!juz podeszly mu wszystkie zabki wszystkie widac i pewnie ida wszystkie na raz.... kurde ale wolalabym ze jadl ...

dzisiaj obudzil sie tylko raz w nocy teraz niedawno zrobic kupke na nocniczek jak sueper ze udalo mu sie wlasnie rano :-) a teraz siedzi i robi pik pik pilotem !!! i co chwile inne kanal mama a on sie cieszy :-)

jaka tu cisza, od wczoraj zadnej tu nie bylo .... kurde

a ja dzisiaj mialam dzien dla siebie wyszlam z domu o 7:30 z kumpelą, zabrala mnie do siebie na zajecia kosmetologi zrobila mi piling, masaz twarzy (zaliczyla na 5 :-) ), potem maseczka z siarka jakas taka potem drenaz :-) super sie czuje wrocila do domu dopiero o 15:00 Wiki caly dzien z tata byl i jakos sobie poradzili, nakarmil ,przewijal dal obiaek usypial :-) musze czesciej wychodzic chyba i wykorzystujac dobra passe mojego mezczyzny jutro rano jade na zakupy z siostra bez wikusia :-) Wiki zostaje z tata a popoludniu pojedzie ze mna do rodzicow :-)

a co u was kobietki ???

nikogo tu wczoraj nie było bo pewnie dziewczyny balowały na zabawach andrzejkowych :-D
ja dzisiaj pojechałam z małym do rodzinki oddalonej jakieś 150 km, Oli podróż zniósł bardzo dobrze spał prawie cały czas więc było ok!!!
ale wieczorem nie mógł zasnąć nie wiem dlaczego...:confused2:może przez to że się wyspał w czasie jazdy?????
jak uśnie będę miała chwilkę dla siebie:-)

Nina na pewno spać nie chciał bo wyspał się w aucie.
Mała w wekend budziła się o 6 i musiała spać z nami :wściekła/y:. Dzisiaj spała do 4:30 nakarmiliśmy ją, odłożyliśmy do łóżeczka i wstała o 8:-D. Mąż w pracy wróci o 18, więc sama jestem cały dzień :-( i tak do końca tygodnia, oprócz czwartku bo barbórka i ma wolne. W wekend też na 100% spędzi w pracy. Chce odrobić ostatni tydzień roku, aby być z nami między Bożym Narodzeniem a Nowym Rokiem, no i w Wigilie nie będzie musiał iść do pracy.

reklama
Jagna mój mąż nawet wczoraj był w pracy a ja u mamusi siedziałam.Dzis wziełam sie za mycie okien i o dziwo Amelka była grzeczna.Teraz sie bawi z Wiktorką a ja mam chwile aby coś napisac.Pogode mamy ładną ciepło 8 st i niepada zero wiatru wiec po obiedzie na spacerek ,choc dzisiaj dosyć sie już dotleniła bo myła ze mną okna.

Do góry