reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wiki juz jadl mandarynke i kiwi bardzo lubi i nic mu nie jest,

dzisiaj lepiej temp narazie nie ma pewnie przez leki a moze juz poprostu przeszlo, bawi sie i szaleje od rana zobaczymy co bedzie potem, u nas super pogoda, slonce swieci i jest juz +5,3 stopnia :-)

reklama
Oliś jadł tylko kiwi i nic mu nie było.....za to ma uczulenie na mleko krowie więc nabiał na razie nie, ale uwielbia za to ananasa, banany, winogrona
Ja czosnek i cebulę daję odkąd Oliś skończył 6 miesiecy i jeszcze nigdy nie mial kataru i kaszlu-tzn miał ale to przez zęby- przez zeby nawet wymiotował................jak się przebiły to wszystko jak ręką odjął.Więc obeszlo się bez leków,oby tak dalej:tak:
Za 2 tygodnie nasz Olisiek będzie miał roczek:-)

mamy 6 ząbek lewa górna dwójka !!!! super !!!

a prawa dolna dwojka tez juz jest ale jeszcze nie klika pod lyzeczka wiec jeszcze chwile trzeba poczekac :-) jak sie ciesze to wiem ze ta tamp. byla prze zabki.

Gratuluje Wikusiowi ząbków!!!
Maleństwo ja jeszcze nie dawałam typowych cytrusów, oprócz herbatki hipa z sokiem z pomarańczy i grejfruta. Próba generalna będzie w Święta.
E-stera napisz co szykujesz na roczek

Witam.
Aga super że to były "tylko" ząbki a nie nic poważniejszego.I gratulacje dla Wikusia za kolejne ząbki.:-):-):-)
Maleństwo wszystkiego najlepszego dla Kubusia na 11-miesiączków.Już za miesiąc Wielki Dzień.:tak::tak::tak:
Oskar też uwielbia banany a teraz przymierzam się dać mu kiwi.Zresztą on zje wszystko co mu się wsadzi do buzi. :-D:-D:-DA co myślicie o podaniu naszym maluchom truskawek??????? Pytam z Bobowity są takie musy owocowe-mały bardzo je lubi i jest właśnie truskawka z brzoskwinią od 10 miesiąca.

Witam.
Aga super że to były "tylko" ząbki a nie nic poważniejszego.I gratulacje dla Wikusia za kolejne ząbki.:-):-):-)
Maleństwo wszystkiego najlepszego dla Kubusia na 11-miesiączków.Już za miesiąc Wielki Dzień.:tak::tak::tak:
Oskar też uwielbia banany a teraz przymierzam się dać mu kiwi.Zresztą on zje wszystko co mu się wsadzi do buzi. :-D:-D:-DA co myślicie o podaniu naszym maluchom truskawek??????? Pytam z Bobowity są takie musy owocowe-mały bardzo je lubi i jest właśnie truskawka z brzoskwinią od 10 miesiąca.
Celinka posmakowała truskawki w sezonie, za co mi się oberwało:-p;-)
Teraz je kaszę truskawkową i uwielbia dżem truskawkowy, który jej zrobiłam latem. Dostaję go tylko tyci tyci, bo słodki wyszedł.

Nie no szok.Ja mam galerię zablokowaną,tylko osoby z mojej listy kontaktów mogą obejrzeć moje zdjęcia.
Truskawek Kuba nie jadł,jedynie kaszki o smaku truskawkowym i od niedawna czasem dostaje dżem truskawkowy.
Aga gratulujemy ząbka my czekamy na naszą drugą górną dwójkę i chyba niedługo już się pojawi.Będzie dobrze,to przez ząbki!

Ostatnia edycja:
reklama
Nie no szok.Ja mam galerię zablokowaną,tylko osoby z mojej listy kontaktów mogą obejrzeć moje zdjęcia.
Truskawek Kuba nie jadł,jedynie kaszki o smaku truskawkowym i od niedawna czasem dostaje dżem truskawkowy.
Aga gratulujemy ząbka my czekamy na naszą drugą górną dwójkę i chyba niedługo już się pojawi.Będzie dobrze,to przez ząbki!
Ja też mam zablokowany profil. A ostatnio odrzuciłaś moje zaproszenie na nk.

Do góry