Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie 11 w nocy teraz:-) zaraz ide spac, moze sie uda troche pospacWitam Pawini u ciebie która godzina jest ta sama co w Polsce? Bo tak wczesnie piszesz,ja dzisiaj spac niemoge wczoraj Amelka poszła spac o 19 i mi też sie usneło i spałam do tej pory .Mąż w pracy dzieci spią.
Dziewczyny chciałam kupic masc na dziąsełka (Baby Oral)czy cos takiego to w aptece powiedzieli że ją wycofali z produkcji wieci może dlaczego?Masc pomagała na jakis czas naszej niuni.
Masc nazywa sie baby orajel i wcale nie jest wycofana z producji
, moze w polsce ja niby wycofali z jakiegos powodu ale tutaj normalnie sobie lezy na polkach wszedzie, nawet w spozywczaku...bede sledzic badania na ten temat, az sama jestem w szoku, powiem Ci ze nie slyszalam o tym wczesniej dopiero Twoj post zwrocil moja uwage ze moze bylo cos nie tak z ta mascia. Czytam teraz dokladnie wypowiedz jednego z pediatrow ze rzekomo jak dostanie sie do gardla to niby go tez znieczula i niemowle nie jest w stanie wtedy kontrolowac oddechu dlatego moze dojsc do uduszenia!No co ty ja niemoglam kupic w aptece a bylam w dwoch.Milych smow ja juz wyspana a przed toba cala noc.JEJA CIARKI MI PRZESZLY PO CIELE.SZOK SZOK

wow
hahaha, no tak, mam kilka, juz to moje inne znajome tez zauwazyly i skomentowaly na naszej klasie..Mam jeden u siebie w swoim SUV na stale, jeden dla nianki, jednym dziadek jezdzi...Jest ich troche....quinny buzz - ten uzywalam z gondolka i fotelikiem jak dzidzia byla malutka pozniej w lecie zamontowalam neonowe zolciotko-zielone siedzisko spacerowe ale jest fajne w sumie tylko w lecie z takim kolorem:-(, bugaboo frog czerwony tez uzywalam troche z gondola-jest wieksza niz ta w quinny wiec jak wyrosl z quinny to uzywalam chwilke tej a teraz w wersji spacerowej na ciezkie tereny
w nim tez zmieniam pokrowce na taki krowkowy czarno-bialy, bumbleride indie - granatowy wzor w limitowanej wersji przez afrykanskiego projektanta i artyste Bwana - ten to jest joggingowy najlepszy do biegania, i to byl taki wozek troche kaprys jako ze mam fiola na punktcie mody i artykulow dziecinnych. Taka moja wada
Tych chyba nie ma w polsce z tego co wiem a tamte dwa poprzednie sa. 2008 Bumbleride Indie Bwana Limited Edition @ StrollerDepot.com
stronka producentaBumbleride - The Ride Of Your Life - Indie#
mam jeszcze maclarena triumpha na krotkie wyskoki i taka mala spacerowke combi lekka do samochodu mojego meza. Nie wiem czy Combi jest w polsce?
City Savvy LX Plum cos takiego?

, spacerówkę chicco mamy i spacerówkę mutsy joey a i tak jeżdze cały czas mutsy
:-) i chyba go już nie zamienie...