Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maleństwo, przykro mi z powodu Twojej koleżanki i jej maleństwa. Ja jak słyszę takie rzeczy to wyć mi się chce.Jest mi smutno.Dziś dowiedziałam sie że moja koleżanka straciła dziecko...Była w 6 czy 7 miesiącu ciąży...A kilka dni ciąża była martwa,musiała urodzić....Chce mi się płakać...Bardzo mi jej szkoda i jej maleństwa....
Ja jakoś się strasznie uczuciowa zrobiłam jeśli chodzi o dzieci odkąd zostałam mamą.Bardzo przeżywam ciąże moich koleżanek cieszę sie razem z nimi i ciężko mi po takich wiadomościach....A to już moja druga koleżanka która straciła dzidziusia...
, wstała o 8. Coraz bardziej moje dziecko mnie zaskakuje, jest coraz bardziej otwarta na innych i ich potrzeby. Chodzi się tulić do wszystkich, dzieli się ciastkami i chlebkiem. Rozwinęło mi się dziecko społecznie. A ostatnio jak z musu została z moim dziadkiem (musieliśmy wyjść, a moja mama się spóźniała) to teraz nawet dziadka tuli bo miała taką małą rezerwę do niego, bo dziadzia nie bierze jej opa i bawi się z nią tylko jak mała w łóżeczku jest, dziadek ma 80 lat i się boi. Ale tylko dziadek ma najlepszą zabawkę na świecie, czajnik a z niego gwizdek, który jak się dmucha w niego to gwiżdże i fajnie się go ściąga i zakłada z powrotem.
. Mają kupić to krzesełko uczydełko, bo po 70 zł jest dziś.Dziewczyny a wiecie że dziś są zabawki w realu 50% taniej. Moi rodzice już tam są i muszą się łokciami rozpychać, a jest wpół do 10. Mają kupić to krzesełko uczydełko, bo po 70 zł jest dziś.

a jak kladłam ja w śpiworku to nie mogła się kręcić a tak lubi spać na brzuszku...Niunia super z tym ząbkiem, u nas się zatrzymało ząbkowanie. Ciekawe czemuto fajna wyprzedaż, ale tak jak piszesz pewnie tłumy muszą tam być...
a u nas wkońcu widać górną lewą jedynke, moze do świąt sie przebije:-) chociaż Wiki jest wyjatkowo spokojna, spi całe noce, tylko strasznie sie odkrywaa jak kladłam ja w śpiworku to nie mogła się kręcić a tak lubi spać na brzuszku...
aga_salik- doskonale wiem jak to jest spotkać się z koleżanką, też lubie takie spotkania:-)
my chyba nawet w tym samym wieku jesteśmy;-)
za czasów liceum spotykałam sie codziennie z kumpelami a teraz jak moge zostawiam Wiki z babcią i hop na piwko, a jeszcze tylko tydzień zanim mąż przyjedzie więc korzystam ;-)

Ja jestem spokojniejsza jak mała śpi w śpiworku, bo u nas pali się w piecu i często od 2-5 rano wygasa i zimno się robi, a mała potrafi się rozkryć, spod kocyka bo kołdry nie toleruje.
Tylko my wina nie znosimy, ale coś wymyślimy;-)Nasza nocka nawet nawet tylko pobudka była juz o 7 rano wtedy, kiedy ja jestem jak nieprzytomna!dziasiaj bylismy u znajomych właśnie wrócilismy do domu więc mały wyjatkowo o 21 poszedł spać, ciekawe do której rano pospi moze troche dłuzejkupiłam mu dzisiaj pod choinkę zyrafę z fishera FISHER PRICE Żyrafa pełna klocków POLECAM !!! (504256107) - Aukcje internetowe Allegro i jeszcze chce mu kupić tą gasienice FISHER PRICE GĄSIENICA GAWĘDZIARKA s_k KURIER!!! (505149041) - Aukcje internetowe Allegro dostanie tez sanki od prababci i mam nadzieje, że je tej zimy wykorzystamy!!!:-)
Podobno można coś kombinować z rzepami, ale sprawdzałam i u mnie nie bardzo się da. Na zupełnie płasko się go rozłożyć też nie da.