reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pandi jak dobrze cie widziec, kurde zawsze o tobie pamietamy!!! i myslimy o was :-* zagladaj czesciej.

Ja juz wszystko mam zrobione :-)

ja dzisiaj tez lekarza zaliczylam z malym bo od niedzieli ma kaszel, lekarz przepisal syropek i wapno ale antybiotyk tez gdyby maly dostal kataru lub goraczki no i pech chcial ze wieczorem katarek juz sie pojawil jesli bedzie i jutro to dostanie antybiotyk bo wykupilam zeby nie latac w swieta i nie szukac a i tak pol Katowic oblatalam za tym dziadostwem i kupilam dopiero u siebie podobno maja wycofywac ten antybiotyk ale pani w aptece nie powiedziala konkretnie dlaczego tylko tyle ze malo lekarzy go przepisuje i malo sie sprzedaje i niby dlatego, ale pluca ma wiki czyste wiec tyle dobrze i spi tez spokojnie :-) - narazie hehe

Ostatnia edycja:
reklama
9807756
witam
dobiero zaczynam na babyboom...wiec chcialam sie przywitac,,mam na imie Monika i jestem mama Davidka ktory urodzil sie 3 stycznia 2008 ...i zaczal mi wlasnie chodzic(jestem taka dumna z tego ze mowie dookola wszystkim o tym:-))
Chcialam wam zyczyc wesolych Swiat i mnostwa pociechy z waszych pociec!!!!pozdrawiam:laugh2:

Ostatnia edycja:
9807756
witam
dobiero zaczynam na babyboom...wiec chcialam sie przywitac,,mam na imie Monika i jestem mama Davidka ktory urodzil sie 3 stycznia 2008 ...i zaczal mi wlasnie chodzic(jestem taka dumna z tego ze mowie dookola wszystkim o tym:-))
Chcialam wam zyczyc wesolych Swiat i mnostwa pociechy z waszych pociec!!!!pozdrawiam:laugh2:

Witamy, witamy...ja tez jestem nowicjuszka na BB, gratulujemy pierwszych kroczkow Davidkowi!!! To nie lada powod do dumy:tak::tak: Moj synus jest z 16 stycznia i swoje pierwsze deptanie zaczal pod koniec listopada a gdzies tak od 10 dni biega jak szalony po calym domu:happy: Nawet nie pamietam jak to bylo jak jeszcze nie byl mobilny:-D:-D.Szybko im to idzie tym naszym Maluszkom!

Monika witam. Ja tez jestem z wawy i tez mama Davida ale od ponad 1,5 roku na bb w dziele styczniówek. Moj jest z 17 styznia i chodzi juz od 2 miesiecy ;-). Z której czesci wawy jestes??

9807756
witam
ja tez witam nowa mame, jestem na forum takze od niedawna, mój Olivier jest tutaj chyba albo i na pewno najmłodszy jeśli chodzi o styczeń bo urodził sie 31.01.2008! niestety nie moge pochwalic sie ze sam chodzi, narazie musi mieć "wsparcie" mebli itp. he he:-D:-D:-D

DZIEWCZYNY JESZCZE RAZ WESOŁYCH ŚWIAT I CUDOWNEJ PIERWSZEJ NIEZAPOMNIANEJ WIGILII Z WASZYMI MALUSZKAMI !!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

witam nowa mame, moj Wiki jeszcze nie chodzi sam ale za raczke itd to bardzo dobrze mu idzie,

noc byla nawet spokojna, mimo to ja od 5 juz nie spie, jacek przyszedl z pracy i ja juz jakos zasnac nie moglam, nakarmilam malego, wykapalam sie no i jestm :-)

witam nowa mame, moj Wiki jeszcze nie chodzi sam ale za raczke itd to bardzo dobrze mu idzie,

noc byla nawet spokojna, mimo to ja od 5 juz nie spie, jacek przyszedl z pracy i ja juz jakos zasnac nie moglam, nakarmilam malego, wykapalam sie no i jestm :-)

aaaaa to dobre, bo ja jeszcze nie poszlam spac...jakos nie moge zasnac i siedze z laptopem na kolanach:) Tez jestem:-)

reklama
Do góry