reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc dziewczyny,
dzieki za ile slowa na przywitanie..oj moze te dzieciaki sa slodki ale bardzo daja do wiwatu!!! ale jakos sobie dajemy rade!!!! I jak tam u was po swietach? ja to sie biore za odchudzanie, ktoras z was zna jakis dobry sposob? przydalaby sie jakas dobra rada!!!!:-)
świeta świeta i po świetach, tyle przygotowań a to juz po wszystkim :-( szkoda bo uwielbiam Boze Narodzenie!!!
domimo fakt przydałby się jakis dobry sposób na szybkie i skuteczne odchudzanie bo przez całe swieta tylko jadłam i jadłam!!!:tak:

reklama
Czesc dziewczyny!!!!
I po swietach:tak:
U nas kiepskie swieta,Maksik sie pochorowal,goraczka,katar,kaszel i w efekcie antybiotyk od wigilii. Do tego wyszly mu dwa kolejne zeby:biggrin2: Trzy dni plakal,musialam nosic,przytulac...a teraz zarazil mnie i zaczynam kichac i smarczec.
Piszcie jak u Was swieta:biggrin2:

no to widze ze niektorzy nie mieli ciekawych swiat....no coz takie zycie....;) I tak mysle bylo lepiej niz mialysmy sie w ubieglym roku!:tak::tak: Odgrzebalam sobie zdjecia jak wygladalam w poprzednie swieta. Koszmar! nawet swiezutko zrobiona fryzura prosto od jednego z lepszych tutaj fryzjerow nie pomogla:-D:-D:nerd::nerd::nerd: daruje wam kiepskich efektow wzrokowo-estetycznych i nie opublikuje ich tutaj:-) Idziemy dzis na imprezke a chlopcow zostawiam z dziadkiem:rofl2: Ciekawe jak on to biedaczek przezyje:happy:

:-Doj przydaloby..moj maz swierdzil ze moze mi pomoc zamykajac lodowke na klucz i kupujac mi zgrzewke wody nie gazowanej....madrala!!!!!!:-D

cyba przezyja....choc tez sie zastanawim jak moi prezyja sylwesrta sam na sam z trojka wnuczat!!!;-)

Załączniki

• captionit092305I207D37[1].jpg
    captionit092305I207D37[1].jpg
    61 KB · Wyświetleń: 29
  • captionit102625I881D37[1].jpg
    captionit102625I881D37[1].jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 38
  • captionit103807I499D30[1].jpg
    captionit103807I499D30[1].jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 35
  • Desktop3.jpg
    Desktop3.jpg
    125,7 KB · Wyświetleń: 40
  • Kształty - 2008.11.16 21.29.09 - (100_1231).jpg
    Kształty - 2008.11.16 21.29.09 - (100_1231).jpg
    202 KB · Wyświetleń: 35
no wlasnie, z reguly nigdy nie zostaje z cala trojka...tylko max z dwojka i to nigdy razem z tymi najmlodszymi tylko kombinacja albo najmlodszy i najstarszy albo sredni i najstarszy to wtedy jest ok, a dzis nie moge zabrac zadnego bo to impreza w nocnej knajpie ....no nic, jakos musza dac rade;)

Ja niestety nie mam tak dobrze i moge Oliviera zaostawić ale tylko z mężem! moja mama opiekuje się dzieckiem mojej siostry bo siora musiała wrócić do pracy i po prostu nie chce jej zwalać małego na głowe bo za nim sie cały czas biega, mama nigdy by mi nie odmówiła ale wiem że cięzko jej bedzie z dwójka dzieci, gdzie róznica miedzy nimi wynosi tylko 4 miesiace.W dodatku moja mama choruje na kregosłup, pozoastaje mi więc tylko mąż a on ma taka pracę,że wraca z pracy ok 24.00. Tylko kiedy ma wolne jest cały dzień w domu, juz nie pamiętam kiedy gdzieś wyszłam ze znajomymi, bedę to musiała nadrobić no bo ile mozna w domu siedzieć!!!:tak::tak::tak:

no tak tylko moja mama niechetnie zostaje z dziecmi... wiec sie dziwie ze tak chetnie zgodzila sie tym razem...ja tez nie bylam nigdzie pzez dlugi okres czasu a marzy mi sie tak do ludzi..wiec mam nadzieje ze tym razem uda nam sie z tym sylwestrem...

Załączniki

• captionit091451I767D34[1].jpg
    captionit091451I767D34[1].jpg
    25 KB · Wyświetleń: 33
reklama
:no:zgadzam sie, nie mozna !!! Ja tak siedzialam ze swoim najstarszym bo wtedy nikogo tu nie mialam, bylismy ze swoim eks samiutcy jak palec, w dodatku on pracowal po 15-16 godzin na dobe. Byl taki moment ze juz malo nie oszalalam.:szok: Z perspektywy czasu wiem ze w ten sposob wypalilismy kompletnie nasze malzentwo...dlatego na dzien dzisiejszy wiem jak bardzo wazne jest zdrowe wybalansowanie wszystkiego w zyciu. Nie mozna stac sie niewolnikiem swoich wlasnych schematow:no::no: dlatego laski kochajcie swoje malenstwa zcalej sily i ...korzystajcie z zycia ile tylko sie da:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry