nina2201
mama Oliviera
świeta świeta i po świetach, tyle przygotowań a to juz po wszystkim :-( szkoda bo uwielbiam Boze Narodzenie!!!czesc dziewczyny,
dzieki za ile slowa na przywitanie..oj moze te dzieciaki sa slodki ale bardzo daja do wiwatu!!! ale jakos sobie dajemy rade!!!! I jak tam u was po swietach? ja to sie biore za odchudzanie, ktoras z was zna jakis dobry sposob? przydalaby sie jakas dobra rada!!!!:-)
domimo fakt przydałby się jakis dobry sposób na szybkie i skuteczne odchudzanie bo przez całe swieta tylko jadłam i jadłam!!!

Trzy dni plakal,musialam nosic,przytulac...a teraz zarazil mnie i zaczynam kichac i smarczec.

Ciekawe jak on to biedaczek przezyje

zgadzam sie, nie mozna !!! Ja tak siedzialam ze swoim najstarszym bo wtedy nikogo tu nie mialam, bylismy ze swoim eks samiutcy jak palec, w dodatku on pracowal po 15-16 godzin na dobe. Byl taki moment ze juz malo nie oszalalam.
Z perspektywy czasu wiem ze w ten sposob wypalilismy kompletnie nasze malzentwo...dlatego na dzien dzisiejszy wiem jak bardzo wazne jest zdrowe wybalansowanie wszystkiego w zyciu. Nie mozna stac sie niewolnikiem swoich wlasnych schematow