reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Oli urodzil sie 2225 ale mial duzy spadek wagi-do 2kg..teraz waży 6kg czyli potroil wagę w roczek:-D:-D:-D..........a urósl 22 cm , bo miał 48 cm a teraz ma 70:tak:

Mnie do wagi sprzed ciazy brakuje 3kg.i ten brzuch......:dry:

reklama
W 36/37 ale przestal rosnac w 34:-(................ja milam dystrofie wewnatrzmaciczna i ospe w 9 tygodniu ciazy.Nie wiadomo czemu Oli taki drobny............chyba taki jego urok bo rozwija sie nad wiek i jest zdrowy.Więc to największe szczescie......a waga...nadrobi

pewnie ze wagowo nadrobi w doroslym zyciu....moj vincent tez sie urodzil na poczatku 37 tygodnia ale ja juz bylam tak zmeczona ta ciaza ze psycholigocznie czekalam na to az rozpocznie sie 37 tydzien i uznane bedzie ze w sumie jest donoszony zeby moc ze spokojnym sumieniem rodzic w domku ....jak tylko zaczal sie 37 tydzien odeszly mi wody :) Tak jak sobie zyczylam, chyba czul co mama chce :)

Oli urodzil sie 2225 ale mial duzy spadek wagi-do 2kg..teraz waży 6kg czyli potroil wagę w roczek:-D:-D:-D..........a urósl 22 cm , bo miał 48 cm a teraz ma 70:tak:

Mnie do wagi sprzed ciazy brakuje 3kg.i ten brzuch......:dry:

My startowalismy z 1640, a dzis ta dam 8250 i z 40 cm zrobilo sie 72. Niezle co?:-)

Mnie sie marzy zrzucic 4 kg i to te z przed ciazy, nie ciazowe, no a brzuch swoja droga, chyba w koncu kupie te wielkie majtki sciagajace:szok:

reklama
Do góry