Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za duzo kilogramów mi przybyło i teraz musze sie meczyc na siłowni, ale postanowiłam że wejde w swój rozmiar sprzed ciąży i przez ostatni miesiąc schudłam 5kg
licze że do wakacji jakoś będe wyglądać;-)
a dosłownie wszedzie chciałaby biegać-dzisiaj widziała jak jej o rok starszy kuzyn biega to chciała za nim biec:-)dzialaja....jestem tego chodzacym przyklademtylko najlepiej zalozyc dwa dni po....pozniej to juz faktycznie nie beda dzialac ;(
widocznie mam taką tendencje...
vincent tez biega za starszymi bracmi, ostatnio za oliverem tak szybko lata jakby chodzil juz od dlugich miesiecy:-):-)
O kurczę Niunia ja też bym chciała tyle zrzucić!Ja to nie wiem co jestze mną,przed ślubem ze 2 miesiące chodziłam na aerobik i na basen i na spacery szybkie z małym w wózku a schudłam może ze 3 kilo:-(Do tego była jeszcze dita i w domu na steperze ćwiczyłam a efekty mizerne.teraz przz święta jeszcze mi kilka trochę tłuszczyku się odłoyło...ja nosiłam takie majtki ściągające po porodzie i szczerze nic nie dałyza duzo kilogramów mi przybyło i teraz musze sie meczyc na siłowni, ale postanowiłam że wejde w swój rozmiar sprzed ciąży i przez ostatni miesiąc schudłam 5kg
licze że do wakacji jakoś będe wyglądać;-)
u nas wiki ma 9,9kg juz prawie potroiła swoją wage urodzeniowąa dosłownie wszedzie chciałaby biegać-dzisiaj widziała jak jej o rok starszy kuzyn biega to chciała za nim biec:-)
:-(.No to mnie pocieszyła.Póki co mam skierowanie na rehabilitację dziś idę się zapisać.