Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wincent dużo zdrówka i radości od Celinki i cioci!!hej
składamy życzonka dla Wincenta z okazji roczku
Pawimi jak Wy dajecie rade w takie mrozy??? Oby Wam pogoda się poprawiła!!!musze po tort pozniej pojechac a tu takie gigantyczne zimno....nie pojechalam do pracy bo mi sie nie chcialo, Oli ma szkole dzis zamknieta, nawet moj maz sobie wolne zrobil i tak siedzimy w domku, grzejemy sie przy kominkach. Vincent w szoku ze wszyscy w domu...szkoda ze nie da sie wykorzystac dnia na jakis spacerek albo wypad do miasta bo piekielnie zimno, z wiatrem mowia ze jest okolo 50 stopni mrozu, arktyka normalnie, termometr pokazywal rano -32C brrrr...a jutro swietujemy obiadkiem w restauracji. Tylko my w gronie rodzinnym i kilkoro znajomych przyjedzie - moje dwie przyjaciolki z mezami )
Aga ale wy wysoko mieszkacie!!! a sniegu faktycznie troszkę nasypało, u nas jeszcze leżą resztki sniegu z przed 2 tygodni, a teraz pada deszcz i jest strasznie ślisko.widok z mojego okna ...
Pawimi skąd ja to znam.moj najczesciej spi na brzuchu, sam sie obraca ale spi bardzo niespokojnie, tanczy po calym lozku jak szalony, a jak bierzemy go do siebie w srodek to malo nas nie skopie z takiego wielkiego loza. Wyglada to tak ze on rozwalony w poprzek na samym srodku a my z mezem trzymamy sie rekami i nogami skuleni na bokach zeby nie spasc![]()