Hihi, jak będzie z niego sensownie korzystał, to pewnie że lepiej niż kolejna zabawka,która zaraz się znudzi... A laptop jest na dłużej :> A zaraz do szkoły chyba idzie, to tym bardziej, prawda? 
Dziś moja młoda ma swój roczek i przyjeżdża rodzinka. Właśnie zaraz idziemy jeszcze balony dokupic, niech będzie wesoło, a co!
Dziś moja młoda ma swój roczek i przyjeżdża rodzinka. Właśnie zaraz idziemy jeszcze balony dokupic, niech będzie wesoło, a co!

najpierw Julię a kiedy ona nauczyła się sama wchodzić, no to teraz Kubę...a teraz przeprowadzam się na piętro...ta dammmmm... trzecie, także też bez rewelacji
oczywiscie dostosowana do swojego wieku. Dosc sprawnie juz czyta i coraz lepiej pisze, a laptopy i tak uzywa nasze o co wiecznie wojna jest ...kazdy z nas ma swojego no i on tez chce, na stacjonarnym nie chce siedziec bo woli w salonie obok mnie na przyklad, albo w kuchni jak cos pichce albo w pokoju u dziadka a nie gdzies tam sam w biurze na drugim koncu domu gdzie straszy
Ostatnio ma jakies takie sztuczne leki, tam nie pojdzie, tego nie zrobi, a tu cos szczeli albo zapiszczy....wyobraznia dziala
No a u nas jest to standartem ze szesciolatek moze miec laptop. Zwlaszcza ze dzieci ida rok wczesniej do szkoly niz w Polsce...