reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wiki bedzie miec wlosy po tacie geste i twarde, ja tez mam geste i mocne wiec ma pokim byc tak obficie upierzony :-D bo moj brat ma dlugie wloski ale 5 na krzyz po moim tacie poszedl bo mama ma geste i mocne :-) zreszta same zobaczcie :D a impreza rzeczywsicie udana :-)

reklama
no moj maz ma wogole bardzo ciemne - prawie czarne i geste wlosy, a ta malizna tak licho upierzona :) chociaz generalnie podobny do taty. Oli i Jonathan maja sporo wlosow i dosc mocne. Obaj mieli duzo wiecej wloskow w tym wieku, zwlaszcza Oli chyba - wlasnie ogladalam roczek Olivki na facebooku...

no wlasnie z ta imprezka to sie tak zrobilam ze nie bylo wolnych miejsc i dopiero osmego lutego !!! Malo oficjalna byla w piatek, obiadek i tort w restauracji w naszym skromnym gronie - byly tylko 2 moje przyjaciolki z mezami i my z dziadkiem i bracia, Oli we wtorek ma w szkole - u niego w szkole zawsze dziecko obchodzace urodziny ma uroczysta celebracje. Musze kupic takie malutkie pojedyncze torciki - cupcakes, soczek,zrobic ksiazeczke z kazdego poszczegolnego roku z waznymi wydarzeniami z jego zycia i przez dwie godzinki bedzie imprezka a Oli bedzie w centrum uwagi. Oczywiscie musze tez isc :) 8 lutego natomiast bedzie podwojna impreza na 28 dzieci w Jump Place tutaj Kids Birthday Vernon Hills, (IL) Illinois | Indoor | Inflatable | Jumping Party | Childs Bounce Party | Family Entertainment | Pump It Up

dzień dobry:-)

pawimi zdjęcia super,
aga twopje tez ekstra, fajne nakrycie na stole miałaś:tak:
mojemu dziecku tez by nie było czego obcinac.... prawie nic nie ma na tej łepetynce małej:sorry:

aha pawimi zmien suwaczki bo już nie pokazują:no:

Witam a Amelka ma dosc długie włoski 2 kiteczki jej zrobie.Unas też ładnie jak mała sie wyspi to na spacerek zmykamy.
A Amelka na roczek wybrała książke,a Wiki pod stołem siedziała i kazała jej kieliszek wybrac smiesznie to wyglądało.

reklama
U nas dzisiaj piękna pogoda, słoneczko i temperatura na plusie, oczywiście co za tym idzie plupa straszna ale to nic i tak dwa razy na spacerku byliśmy szkoda było zmarnowac taką pogodę! w końcu nasz pchacz przyjechał mały na pocztku za wolno za nim chodził ale juz sie wprawił i smiga jak szalony!
pawimi fajne zdjecia widziałam na facebooku!:-D
Wszystkiego najlepszego dla Olivera!!!:-)

Do góry