reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No i mój mąż też jest ode mnie młodszy co prawda tylko 2 lata ale ja w tym roku kończę 30 a on 28 więc też się dziwnie z tym czuje.
A w ogóle to mam dziś mega doła.Byłam na kontrolnym dopplerze i wyniki nie są najlepsze.Mam nawrót choroby.Jutro konsultacja z naczyniowcem.Ogólnie chirurg który mnie prowadzi stwierdził że jestem "dziwnym" przypadkiem który trudno zdiagnozować.

No i mój mąż też jest ode mnie młodszy co prawda tylko 2 lata ale ja w tym roku kończę 30 a on 28 więc też się dziwnie z tym czuje.
A w ogóle to mam dziś mega doła.Byłam na kontrolnym dopplerze i wyniki nie są najlepsze.Mam nawrót choroby.Jutro konsultacja z naczyniowcem.Ogólnie chirurg który mnie prowadzi stwierdził że jestem "dziwnym" przypadkiem który trudno zdiagnozować.
Pam wszystko będzie dobrze. Lekarzom zawsze trudno cokolwiek zdiagnozować, chyba że dasz w łapę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ja dzisiaj kończe 28 lat a mój mąż w marcu 24 więc teraz ma jeszcze 23 róznica między nami przez 2 miesiace 5 lat hi hi i co z tego!!! nie przeszkadza nam to, gdyby przeszkadzało nie bylibyśmy razem przeciez wiedzieliśmy ile mamy lat jak się zaczęliśmy spotykać! a tak wogóle nie rozumiem dlaczego niby facet ma być starszy głupie to jakieś???
pam a na co chorujesz???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry