reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
my tez narazie siedzimy u moich rodzicow, ale powodem jest to ze czesciej jestesmy za granica i nie warto nam wynajmowac i oplacac, a tutaj mieszkanie tez stalo puste bo rodzice siedza tez w holandii..
ceny mieskzna sa kosmiczne, dlatego planujemy sie wybudowac, moj P ma ziemie ale nie chcemy bo to przy jego rodzicach.... w polsce bez kredytu jest ciezko cos kupic:-(

aga- zycze aby wam sie udalo, zawsze na swoim jest lepiej- nikt sie nie wtraca, i mozna robic wszystko po swojemu;-)

reklama
hejka, widze ze temat mieszkań na tapecie, my też będziemy kupowac mieszkanie,ale cena jak dla mnie kosmos, to nowiutkie mieszkanie w 2 piętrowym budynku z windą:szok: i kosztuje 219 000 za nieciałe 50 metrów,ale bedzie nasze i nikt sie nie nam nie wtrąca:tak:

nina tort superancki
aga a Wikuś jest słodziutki

No to ciekawy mamy temat.My też myśleliśmy o kupnie mieszkania ale mnie najbardziej przeraża kredyt,który potem trzeba spłacać 30 lat albo i więcej.Na chwilę obecną byłoby nas na to stać ale nie mam gwarancji że za 3-4 lata nie zostanę bez pracy i wtedy klops bo z męża pensji na pewno nie damy rady.U nas ceny są zróżnicowane ale mieszkanie trzy-pokojowe ok 60m2 kosztuje od 150-180 tys. w zależności od standardu.
Aga trzymam kciuki żeby Wam się udało.

Jezu ale ceny no to żeczywiscie ja dałam malutko prawie jak za darmo bo 46m2 25 tys i stan dobry ubikacja, łazienka ,przedpokuj i kuchnia oraz 2 pokoje.No i swoje centralne podlaczone tylko do mojego mieszkania bo inni mieszkancz pala w piecach.Ci co mieszkali zrobili sobie centralne.Place 13,50zl za scieki i za swiatlo na klatce,czyli grosze.

no to dla mnie to czarna magia z tymi mieszkaniami :) kase placic zeby przydzial dostac..licytacje jakies....eeh...nie moj temat :)
nutka a Ty sie znasz z moja siostrzenica? bo widzialam ze jestescie znajomymi na facebooku?? Faktycznie ona ma tyle lat co Ty to moze??

no to dla mnie to czarna magia z tymi mieszkaniami :) kase placic zeby przydzial dostac..licytacje jakies....eeh...nie moj temat :)
nutka a Ty sie znasz z moja siostrzenica? bo widzialam ze jestescie znajomymi na facebooku?? Faktycznie ona ma tyle lat co Ty to moze??

Nie może przez pomyłke ją zaprosiłamu , niemam czs tam wejsc i popatrzec może jutro.
Dziewczyn dostają anbiotyk byłam dzis u lekarza.

reklama
Oli już śpi więc ja się do kompuutera dorwałam! Katarek juz powoli znika na szczęście, bo mięlismy smarkate dni!!!
nutka strasznie mało dałaś za mieszkanie szok:szok::szok::szok: takie ceny to u nas były jakieś 10 lat temu, teraz od ponad 3 lat bardzo drogo się zrobiło, tez myślelismy o kupnie mieszkania bo wynajmowalismy jakiś czas ale tak się złożyło, ze moi rodzice się wyprowadzili z domu i my sie wprowadzilismy! płacimy tylko rachunki więc jest dobrze ma parterze jest tylko babcia ale ona ma swoja kuchnię i wszystko! ale co to była za przeprowadzka, musieliśmy opuścić wynajmowane mieszkanie bo nam sie wypowiedzenie skończyło a tu jeszcze rodzice ze swoimi rzeczami w domu w ciagu jednego dnia przywozilismy nasze meble a wywozilismy ich :baffled: normalnie kocioł był straszny!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry