Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
w takim razie ona przez pomylke zaakceptowala Twoje zaroszenie lekko sie zdziwilam jak to zobaczylam akurat cos do niej chcialam napisac a tu wyswietlone ze jestescie znajomymi hehe. Nastepne chorobstwo jakies...ale wy sie macie z tym chorowanie ojej!
no i tak trzymac! Duzo zdrowka zycze! Ja do dzis pamietam nasza przeprowadzke, pozniej caly remont, zycie z dziurami w scianach i wystajacymi drutami hehe, w miedzyczasie przywozili mi rozne meble ktore skladane byly z jednej strony domu a w drugiej unosil sie pyl remontowy, nie bylo podlogi albo jakiejs sciany.... Czesto mialam pylki z gipsu w ..jedzeniu nawet, a ile kurzu non-stop - koszmar! Mozna bylo nie sprzatac bo i tak bez sensu. Wiec Aga jak dostaniecie to mieszkanie to bedziecie sobie fajnie tak w remoncie
no i jestem w szoku, poniewaz konczy nam sie zapas mojego pompowanego mleczka i zaczelam ogladac sie za alternatywna opcja no i co sie okazalo...wprawdzie jest tez mleko nastepne - baaardzo skromny wybor ale wogole niepopularne ani niepolecane a amerykanscy pediatrzy i rodzice sugeruja zwyczajne krowie mleko zaraz jak tylko dziecko ukoczy rok albo nawet przed
W Polsce jest chyba inaczej?? Z tego co czytam to radzi sie nie podawac krowiego mleka przez przynajmniej dwa a nawet trzy lata??
remont to nic, powoli mozna robic, puki mieszkamy jeszcze z tesciami najwazniejsze teraz to dostac to mieszkanie, o remont bedziemy sie martwic pozniej.
Chcialabym juz wybierac meble, kolor scian czy kafli, dodatki do pokoju, wieszac zdjecia na scianach ale to musi poczekac jeszcze niestety.
nie nie karmic to krotko karmilam bo jak maly mial 7 tygodni to pojechalam z pracy na tydzien i przyzwyczail sie do butli chociaz takie specjalne mu kupilam do cycka podobne Adiri - Natural Nurser Ultimate Baby Bottle wiec jak wrocilam tylko na noc chcial cyca a w dzien butle z moim mlekiem wolal no i pompowalam przez 8 mc. Zreszta do pracy wrocilam to i tak musialam tak samo jak z Oliverem zaprzyjaznic sie z laktatorem na dluzszy czas. Tylko tym razem mialam strasznie duzo mleka kupilismy wiec taka komercyjna zamrazarke no i mam tego mleka...6-12 mc mozna trzymac w takich warunkach jak ja. Jeszcze go mam tylko tak wstepnie rozeznanie zaczelam robic....
no u mnie sciaganie dwoch butli mleka zajmowalo srednio 10-15 minut podwojnym elektrycznym laktatorem (mialam tego podwojnego aventa isis) wiec nie az tak zle ale tez nie wspominal tego szczegolnie milo....same cycki na widok pompki mnie bola haha...