reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no w tamtym roku we wrzesniu tez byslimy ale bez malego bo to bylo wesele kumpla, ale teraz maly juz z nami bedzie mam nadzieje ze do sierpnia nauczy sie chodzic :-)
my tez bylismy we wrzesniu zeszłego roku i tez u znajomych( konkretnie u chrzestnego oliviera) ale mały był z nami, mięlismy pokój wynajęty, posiedzielismy do 21 i położylismy tam małego ja cały czas siedziałam i ogladałam tv tyle miałam z tego wesela :-)
Aga a Wiki na bank do lata bedzie biegał! i z takim większym dzieckiem to już zupełnie inna sprawa na weselu!

reklama
Zosia była z nami już na 3 ślubach, w marcu kiedy miała 2 miesiące,ale to była z nami 2 godzinki, a potem z moja mama w mieszkaniu jeszcze naszym i tak nic z tego wesela nie mielismy bo co 2 godziny latałam do niej z cyckiem:baffled:, na drugim weselu w sierpniu, wszyscy się nią zachwycali i w sumie Zosię na wideo z wesela było wiecej widac niż państwa młodych:-D,ale szczerze to tez nic nie mielismy z tego wesela:sorry2: a na 3 byliśmy w październiku i była z nami do 20 potem odwiezlismy ją do moich rodziców i było super ekstra wesele:rofl2:
a na 4 weselu Zosia będzie w sierpniu bo to jej rodzice biorą ślub...

co do kolczyków- Zosia nie ma uszu przebitych, bo bez kolczyków czy z kolczykami i tak dla mnie jest najpiękniejsza:-D:tak::-D
zresztą jak dla każdej matki jej dziecko jest najpiękniejsze, choc nie powiem u nas na styczniówkach wszystkie są urocze:-)

u nas wiktoria tez była na dwoch weselach
1- u wlasnych rodziców, miała 3mies i cały czas latałam do niej z cycem...
2-u swojej chrzestnej-miala 10mies, mielismy pokoj przy sali(byl dla pary mlodej) każdy zachwycał się małą:tak: ale ok 21 jak zasnęła to przespała całą noc:-)chociaz bylo slychac lekko muzyke, chyba jej pasowalo;-)

natka a kiedy dokładnie macie slub??? i gdzie? w Lesznie tak? do leszna mam 40 minut jazdy chętnie wprosiłabym sie na mszę do kościoła! miałabym okazję was poznać!:-)

aga nie spotkałyśmy sie jeszcze bo teraz mieszkamy już w Holandii:tak:

nina ślub mamy 08.08.2009r:-) serdecznie cię kochana zapraszam:-D
wyśle ci później priva:-D
musze wam powiedziec że dzisiaj Zosia zasnęła po 5 minutach i bez żadnego pisku, super, ta metoda jest świetna, wczesniej tyle czasu ją usypialiśmy,nawet po pół godziny trzeba ja było lulac..

Ostatnia edycja:
natka oby tak dalej, juz teraz sie nie zlam, bo napewno przyjda dni gdzie bedzie marudzic ale to znowu minie, fajnie jak dziecko samo zasypia no nie ??? :-) tez to uwielbiam, tyle ze my malego nigdy nie lulalismy od poczatku zasypia sam w lozeczku swoim.

Oli tez sam od początku zasypiał, przewaznie pada zaraz po połozeniu do łózeczka, ale sa też dni kiedy cos tam sobie poopowiada, poskacze i sam zasypia w bardzo dziwnych pozycjach!
natak długo juz jesteście w Holandii? pojechaliscie tam do pracy? a mała gdzie sie urodziła?

reklama
Nasz też od urodzenia sam zasypia- to wygoda duża-bez żadnego lulania-jeszcze tego brakuje heheheh.................... w dzien tez sma zasypia................chociaz tak miedzy 4-6 miesiacem w dizeb usypila w bujaku bujany ale powieidzlam bsta i zaczelam uczyc zasypiac w dzien smaego i sie udalo
:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry