reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
witam sie i ja

mialam lenia i nie chcialo mi sie pisac, pmimo podczytywalam czasami bo jako wasz UKOCHANY MODERATOR musialam wiedziec czy nikt nie przklina:-D:-D:-D:-D:-Dbuaaaaahhhhhhaaaa

wiekszosc mam chyba nowych co, bo stara gwardia odpadla:sorry2:tak czy siak witam sie:tak:

no wlasnie ...jakis dzien sentymentow dzisiaj hehe, witam sie jako ta nowa mamuska aczkolwiek juz sie chyba troche zadomowilam:-D, no i nie przypominam sobie przeklinania poza cholera jasna i dupa:no: to chyba niezle co?:baffled::baffled:

pawimi niezle niezle kiedys tu gorsze lecialy :-)

no stara ekipa czyli laski ktore byly tu od paczatku a teraz bardzo sporadycznie zagladaja :-) :-D

zrobilam kaszke mojemu chlopaczkowi i czekam kiedy zacznie sie wiercic :p

pawimi niezle niezle kiedys tu gorsze lecialy :-)

no stara ekipa czyli laski ktore byly tu od paczatku a teraz bardzo sporadycznie zagladaja :-) :-D

zrobilam kaszke mojemu chlopaczkowi i czekam kiedy zacznie sie wiercic :p
kiedys z nudow cofnelam sobie 200 stron do tylu poczytac o czym mamuski pisaly:szok:, stwierdzilam ze wiecej nie bede:tak::tak:

reklama
Do góry