Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam my po obiadku Amelka spi.Dziewczyny czy wasze dzieciaczki też wszedzie za wami chodzą ja nawet do ubikacji niemoge wajsc bo ryczy jakby cos jej sie stało.U nas zimno brrrrrwieje wiatr i aż niechce sie wyjsc z domu.
wiki czasem chodzi ale ostatnio zrobil sie bardzo samodzielny ze tak powiem wszystko chce robic sam, ale sa dni ze wszedzie za mna lezie :-) a przewaznie do kuchni jak musze co zrobic ...
a to my saneczkach dzisiaj :-) i na placu zabaw :-) hehe w zime tez mozna sie pobawic
ma mnie nie patrzcie
hej!!!!
Aga fajne zdjecia Wiki chyba zime polubił!
Cały dzień byliśmy u rodziców bo tam moja siostra jest, a teraz czekam na nią ma spać dzisiaj u mnie więc sie nagadamy za wszystkie czasy
Oli coraz lepiej chodzi u nas w domu pójdzie juz wszędzie, zapomina powoli, ze raczkował! u mamy było kilka upadków bo oni maja panele wszedzie i płytki i sie nieraz ślizgał, u nas jest wykładzina więc sprawniej mu to chodzenie idzie!!!