nutka13
Mama Wiki iAmelci
Witamy z rana Amelka wstała o 7 i teraz znów spi chociaż spokojnie pranie zrobie.Dostała od czegos uczulenie całe policzki czerwone w kropki(chyba od mandarynki albo od kinder czekolady bo 2 zjadła.)
Czytałam że podajecie dziecią zurek Amelka jadła razem z dziadkiem co dzien rano bardzo jej smakował dzis jade do mamy to ma mi da zarobionego bo ja nieumiem zarobic.
Czytałam że podajecie dziecią zurek Amelka jadła razem z dziadkiem co dzien rano bardzo jej smakował dzis jade do mamy to ma mi da zarobionego bo ja nieumiem zarobic.
:-)ma rozbrajający uśmiech:-)

Chlopaki moje zadowolone pobuszowali miedzy samochodami - na facebook fotki wrzucilam bo tu mi jakies takie do niczego wychodzily....ale to impreza nie dla mnie :-
,ale za dwa latka - bo wtedy zamierzam wymienic samochodzy to ta cena moze byc juz bardziej przyzwoita. Mam nadzieje

cały czas cos gada i opowiada i smieje sie w glos, pije juz z niekapaka wiec mam troche luzu bo nie musze jej dawac lyzeczka pic;-):-) nauczyla sie robic minke i caly czas ja robi
ma juz 12 ząbkow w tym 4 trzonowe i rosna jej nastepne
strasznie sie meczyla i strasznie byla zmeczona i osowiala i smutna przez to, a zaczela jesc dopiero jak jej to zeszlo, bidulka nasza. i schudla 24 dag, ale juz nadrobila na szczescie