reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
tak, tak, a ty oczernialas dziecko ze opoznione czy cos ...:) sama jestes opozniona bo dopiero kolezanki z forum ci powiedzialy ze wiki chodzi :)))))

tak, ale moze on akurat w ten sposob sie uczy...moze nie zalapal jeszcze tej przyjemnosci chodzenia, zobaczysz jak pewnego dnia "kliknie" i bedziesz wtedy klela i wspominala jak to fajnie bylo jak nie mogl nigdzie wlazic :) Dziecko wyraznie potrafi poruszac sie na dwoch nogach - to juz wszystkie widzialysmy, a reszta sama nadejdzie, pozwol mu to zrobic po swojemu mamusko droga, no i co ze ci sie to nie podoba, taki jego urok i wola!!! A co to bedzie jak laske do domu przyprowadzi a mamie sie nie spodoba! ojojoj :)))))

Ostatnia edycja:
Dziendobry my wczoraj odebralismy wyniki Tsh Ft4 w normie ale za to hemoglobina niska norma od 11 a Amelka ma 9,7 wic bylismy u lekarza i dostaje żelazo 1 łyżeczke dziennie.Jak miała 2 miesiące to dostała żelazo i brała jakieś niecałe 2 miesiące i było ok ale za to teraz znów spadek.Może dlatego że był okres jak niechciała nic jesć .

pawimi ja sobie nie wyobrażam takiego momentu jak syn przychodzi z dziewczyna ;-) która mi się nie podoba :-D mam nadzieję ze bedzie miał dobry gust (;-)po mamusi;-))
dzień dobry :-D
mam nadzieję że moge tu zaglądac do was ?
jeszcze was nie znam ale postaram się was dobrze poznać :tak:

reklama
Do góry