reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
He he ja to chyba po srodku wszystkich mamus z wielkopolski jestem!
niunia do ciebie też bardzo daleko nie mam kawałek za poznań a w Poznaniu bardzo często jestem!a za gnieznem w Witkowie mój mąż ma dziadków!
pam do ostrowa też niedaleko!błąd kawałek jest tak patrze na mapę!
jagna w focusie byłam kilka razy fajne sklepy ładne centrum a ceny rózne drogie sklepy tez sa jak to wszedzie!
myślę.,że trzeba by było zorganizować jakieś spotkanie mamuś z wielkopolski gdzies w połowie drogi, żeby wszystkim pasowało!!!:-)

Ostatnia edycja:
He he ja to chyba po srodku wszystkich mamus z wielkopolski jestem!
niunia do ciebie też bardzo daleko nie mam kawałek za poznań a w Poznaniu bardzo często jestem!a za gnieznem w Witkowie mój mąż ma dziadków!
pam do ostrowa też niedaleko!błąd kawałek jest tak patrze na mapę!
jagna w focusie byłam kilka razy fajne sklepy ładne centrum a ceny rózne drogie sklepy tez sa jak to wszedzie!
myślę.,że trzeba by było zorganizować jakieś spotkanie mamuś z wielkopolski gdzies w połowie drogi, żeby wszystkim pasowało!!!:-)
Przydało by się spotkanie. Byłe wielkopolanki też zaprosicie, bo ja od 11 lat na dolnym śląsku mieszkam:rofl2:
Moje dziecię ma stan podgorączkowy, właśnie robi 4 kupę dzisiaj. Chyba ząbki dają się jej we znaki. Albo jakieś choróbsko, oby nie:baffled:

Przydało by się spotkanie. Byłe wielkopolanki też zaprosicie, bo ja od 11 lat na dolnym śląsku mieszkam:rofl2:
Moje dziecię ma stan podgorączkowy, właśnie robi 4 kupę dzisiaj. Chyba ząbki dają się jej we znaki. Albo jakieś choróbsko, oby nie:baffled:
Jagna jasne że zaprosimy:tak::-D:-D.A dla Celinki dużo zdrówka.Oby to były "tylko" ząbki.:-):-)

Ale będą miały frajdę.Poczekajmy aż zrobi się trochę cieplej to można zorganizować spotkanie naświeżym powietrzu.Dzieciaki będą mogły biegać do woli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry