Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No i chyba biegunkę mamy bo już sześć kupek było:-wściekła/y: Orsalit daje i smektę podam na wieczór. oglądałam dziąsełka, aż w 5 miescach są rozpulchnione i bardzo czerwone. % zębów na raz to za dużo.
Moj niuniek tez goraczkuje,zbijam mu,a po 3-4 godzinach od nowa prawie 39. Bylam u lekarza ale nic nie wymyslila. Kazala czekac trzy dni. Ja jestem pewna ze to zeby,bo obie gorne trojki spuchniete jak baloniki:-(
Wiecie co ale się cieszę.Operacja babci przebiegła ok.Właśnie rozmawiałam z mamą - wrócili przed chwilą ze szpitala.Babcia leży na poopeacyjnej,nogę ucieli jej pod kolanem.Żartowała nawet że pootwija te wszystkie bandaże i pojedzie do domu.Normalnie mi ulżyło.
Kama albo 3 dniówka............ząbki nigdy nie mają tka wysokiej temp........musi by dodatkowa infekja wtedy................zrób tez badnae moczu ogólne Pam super że operacja się udała
Dla Celinki zdrówka
Mnie tez sie marzy słonko, piknik.........grill..................mmniam Nadinka mamę wystraszyła całe szczęscie ze to nie Układ moczowy
U nas też zęby idą........Oli bardzo marudny