reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czesc ale u nas wieje koszmarna pogoda zaraz bedzie padać ogłupieje w domy.Musze sie wam pochwali prawie prawie umiem jezdzic na łyżworolkach wczoraj cwiczyłam prawie godzine i dzisiaj też ide.O własnie leje wrr MY CHCEMY WIOSNE.Na dodatek chce właczyc pranie a tu proszku niema.

Hej laski! u nas też brzydka pogoda, nie pada ale się na to zanosi!
mały spi a ja pije kawkę!
nutka gratuluję nowej umiejetności!!! ja kiedys jeżdziłam na rolkach ale nie wiem czy teraz bym umiała, jeśli to jest tak jak z jazda na rowerze, czyli nigdy się tego nie zapomina to umiem!!!

Witam!!!
My na nogach od 7, moje dziecie spać nie chciało. Byłyśmy już w sklepie, u nas też wieje ale są przebłyski słonka.
Ja od wczoraj czytam książkę i już prawie całą przeczytałam, polecam Al Hakima, o misji lekarki francuskiej w Jemenie w latach 50. Bardzo ciekawa książka, zupełnie inny świat:-D
Moja mała nauczyła się odpinać zamki:-D i wladać czapkę, zdolniacha mała. Właśnie rozpieła tubisia i wyjeła mechanizm który gra i się bawi nim.
Dziewczyny oby już wiosna przyszła, całe dnie na podwórku będzie można siedzieć.

U nas brak słońca ale spokojni, nie pada wiatru brak......................mały zasnął bo babcia go wymęczyła..........hehe ciekawe czy pośpi dłużej niż 20 miniut:confused:Ostatnio łobuz nie chce spać w dzień a jak śpi to raz 20 minut:szok:

Gdzie ta wiosna????????????????

U nas właśnie padał grad ze śniegiem i deszczem, teraz słonko świeci i jest tęcza.
Mała wpakowałam do łóżeczka może tam zaśnie, musi się nauczyć w dzień w łóżeczku zasypiać.

my bylismy na spacerze , u nas pogoda jak z tego przyslowa " w marcu jak w garcu" slonko, chmury, deszcz i tak na zmine, ja bylam u fryzjera podciac koncoweczki po obiadku naloze farbe :-) zaliczylismy tez sklep .
ide grzac zurek :-) zrobilam zupke na 2 dni wiec mam spokoj :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry