reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
pam u nas taka sama pogoda, nawet na dłuższy spacer nie mogłam iść bo raz słońce świeciło raz deszcz padał i grad na dodatek!!!:szok:
mały już spi od godziny a ja odpoczywam! dzisiaj rano wstał o 6!!!!!!! łudze sie, że jutro dłuzej pośpi!:-)

witam babeczki!!!
trochę mnie tu nie było ale nie miałam ostatnio weny :zawstydzona/y:

u nas dziś słonko świeci ale wyszliśmy z Sebą na dwór to zimno i wiatr wieje że szok!:szok::szok::szok: 20 minut pobyliśmy i starczy później jak wstanie po drzemce to pójdziemy znowu może bedzie cieplej :-)

ale widziałam ostatnie fotki i jakie sliczne:-):-):-)

mam pytanko dawałyście może juz dzieciaczką np. fasoli lub groch?
czy to za ciężkie ???

ja słyszałam ze to nowe gg to kiepskie:baffled: wiec go nie instaluje :sorry2:

Witam my też zainsalowalismy nowe gg.Amelka rano wstała z gorączką 38,2 niewiem czy od zebów czy jakas infekcja.Kaszlec niekaszle katarku niema ale za to wszystko gryzie,mam nadzieje że zęby.

reklama
Do góry