Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sto lat !!! spełnienia wszystkich marzeń!!!Sto lat dla agi z okazji urodzinek!!!

E-strea ja mam 2 łóżeczka jedno jest kojcem i do tego mała ląduje jak złość pokazuje, ono w kuchni stoi.Do łóżeczka też zdarzyło mi sie parę razy włozyc małego za karęale to nie jest dobry pomysł.Łóżeczko ma się kojarzyć z bezpieczeństwem i dziecko tam zasypia..............a jak będzie sie je wkłądać to moze się bać zasypiać potrm, bo będzie mu sie źle kojarzyć.To samo zdanie ma koleżanka pedagog i psycholog
Uwagę zwróciła mi koleżanka i siez nia zgadzam........już tego nie robię:-)
Oli ma już mniejsze ataki złosci..........a jak cos się nei podba to do kąta
Nina i dobrze zrobiłaś, po co miałaś krzyków słuchać;-)sto lat !!! spełnienia wszystkich marzeń!!!
też mi sie wydaje, że wsadzanie do łóżeczka to nie jest dobry pomysł ale wtedy juz nie wytrzymałam a potem serce mi sie kroiło jak Oli wołał z tego łóżeczka mama przez łzy:-(
jagna a ta moja siostrzenica faktycznie jakaś nadwrażliwa, dzisiaj na tej działce to się po prostu spakowałam i do domu poszłam bo cały czas płakała jak widziała Oliviera a przecież to nie jego wina on jest dzieckiem żywym ciekawym swiata i po prostu dzieckiem które lubi inne dzieci. nawet przez to pokłóciłam sie z siostra bo co chwilę mówiła do małej " nie patrz na tego brzydala "![]()

niestety!!!
. Więcej z nimi jej nie puszczę, choć by mała wyła na całą wieś, zamiast pilnować dziecka to gadali albo ....
Ma obdrapany nosek z lewej strony czółko i rączkę:-( Całe szczęście dała to ładnie umyć i zdezynfekować, już o tym zapomniała, tylko przed lustrem dotyka noska i ała mówi. Chodziła z nimi na spacery i nic się nigdy nie stało, dlatego im ją dałam, chcieliśmy sobie chwilkę odpocząć i mamy za swoje;-)