reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga widzę, ze jednak smoka odstawiacie!!! i dobrze widocznie Wiki już go nie potrzebuje bo noc w miarę dobrze ci przespał, mój mały juz prawie tydzień bez smoka i jest ok, spi normalnie, w dzień też o niego nie prosi:tak::tak::tak:

U mnie nadal remont, juz mam powoli dosyc tego kurzu itd. płytki dzisiaj na korytarzu mi położyli musimu chodzić po jakichs deskach bo po płytkach nie wolno:szok: w poniedziałek szlifowanie ścian to dopiero bedzie czysto i wtorek malowanie.

I jeszcze panele do pokoju wkładamy byłam dzisiaj ogladać rolety w takim sklepie gdzie tez panele maja i mój tatus stwierdził, że nam je kupi nie protestowałam przyjełam i podziękowałam :-):-):-)
Nina ale po remącie będzie pięknie w domku;-):-D
wiki nadal bez smoka ehh ... a buzia sie goi i goi i dogoic nie moze ....
to chyba juz smoka nie dostanie ale wczoraj przy zasypianiu szukal roga szmatki swojej i wkladal do buzi, tak dwa razy az wkoncu zasnol bez szmatki w buzi .... kurde ... wiem ze zle zrobilam ... mam wyrzuty sumienia teraz .....
Aga jak zasnął raz bez smoka to mu jest nie potrzebny, za tydzień zapomni.:-D
Dokładnie smoczek jest tylko po to zeby dziecko uspokoić i żeby mu buzkę zamknąć a nasze dzieciaczki juz duze są i po co im te smoki w tych słodkich pyszczkach:-):-):-)

Oli dzisiaj nieznośny strasznie cały tydzień był bardzo grzeczny a dzisiaj szaleje za dwóch chyba ma dosyć tego siedzenia w domu, na dworze pada i jest zimno staram sie wychodzić chociaz na chwilkę ale to nie to samo co w piękny słoneczny dzień!
Oj każdemu z naszych dzieci przyda się poprawa pogody. Celinka też krzyczy dada a iść nie można:wściekła/y::-(

reklama
Kurcze mały chory! tzn temperaturę ma w nocy sie przebudził cały rozpalony dałam mu nurofen i spał do rana ale o 11 znowu miał 38 i poszłam do lekarza ma tylko lekko gardło zaczerwienione. no i strasznie dziąsła opuchnięte dół i góra idą mu trójki na górze i na dole chyba wszystkie naraz bo juz je widzę!

przed pójściem spać miał 39 dziewczyny czy przy ząbkach możde być taka temperatura???

Sa rozne szkoly i opinie na ten temat...nie jestem lekarzem i mysle ze jest to indywidualna sprawa kazdego dziecka ale moj maly mial ponad 40 przez poltora dnia wtedy kiedy wychodzilo mu kilka zabkow na raz. Nie byl wtedy ani chory ani przeziebiony, zero wysypki, zero katarku czy jakichkolwiek innych objawow, po prostu nadzwyczaj wysoko goraczkowal podczas przebijania sie duzej ilosci zebow w tym samym czasie.

Ja tez myślę, że to ząbki przebijaja i dlatego gorączkuje, oprócz goraczki nic mu nie dolega zachowuje się normalnie.
zobaczymy jak noc prześpi mam nadzieje, że bedzie ok!

Temperatura juz minęła wczoraj była tylko rano po południu juz normalnie.
byliśmy wczoraj u znajomych mały zachwycony bo oni mają konia i pieska więc szalał do 21.30!
remont korytarza zakończony w końcu!
teraz jeszcze tylko panele w pokoju i koniec narazie fundusze się kończą:tak:

i założyłam sobie tipsy i na stopach też żele:tak: od razu lepiej się czuję taka mała zmiana a cieszy i łapki ładnie wygladaja!

no to fajnie ze juz maly zdrowy, tak jak mowilam to indywidualna sprawa kazdego dziecka, to tak jak ze szczepieniami - jedno dziecko nawet nie widac po nim ze bylo szczepione a inne bardzo choruje przez kilka dni.
Gratuluje zakonczenia remontu!!! No pazurki to wazna rzecz, ja koniecznie musze miec, pedicure to nawet zima regularnie robie, moze zadziej niz latem ale zrobione musze miec bo sie zle czuje. A dlonie...jakos sobie nie wyobrazam zebym np. pokazujac na dokumentach klientowi gdzie ma podpisac wystawila mu niezrobiona, ogryziona lape :))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry