jagna25
Mama Celinki ;)
Nina ale po remącie będzie pięknie w domku;-)Aga widzę, ze jednak smoka odstawiacie!!! i dobrze widocznie Wiki już go nie potrzebuje bo noc w miarę dobrze ci przespał, mój mały juz prawie tydzień bez smoka i jest ok, spi normalnie, w dzień też o niego nie prosi
U mnie nadal remont, juz mam powoli dosyc tego kurzu itd. płytki dzisiaj na korytarzu mi położyli musimu chodzić po jakichs deskach bo po płytkach nie wolnow poniedziałek szlifowanie ścian to dopiero bedzie czysto i wtorek malowanie.
I jeszcze panele do pokoju wkładamy byłam dzisiaj ogladać rolety w takim sklepie gdzie tez panele maja i mój tatus stwierdził, że nam je kupi nie protestowałam przyjełam i podziękowałam :-):-):-)

Aga jak zasnął raz bez smoka to mu jest nie potrzebny, za tydzień zapomni.wiki nadal bez smoka ehh ... a buzia sie goi i goi i dogoic nie moze ....
to chyba juz smoka nie dostanie ale wczoraj przy zasypianiu szukal roga szmatki swojej i wkladal do buzi, tak dwa razy az wkoncu zasnol bez szmatki w buzi .... kurde ... wiem ze zle zrobilam ... mam wyrzuty sumienia teraz .....

Oj każdemu z naszych dzieci przyda się poprawa pogody. Celinka też krzyczy dada a iść nie możnaDokładnie smoczek jest tylko po to zeby dziecko uspokoić i żeby mu buzkę zamknąć a nasze dzieciaczki juz duze są i po co im te smoki w tych słodkich pyszczkach:-):-):-)
Oli dzisiaj nieznośny strasznie cały tydzień był bardzo grzeczny a dzisiaj szaleje za dwóch chyba ma dosyć tego siedzenia w domu, na dworze pada i jest zimno staram sie wychodzić chociaz na chwilkę ale to nie to samo co w piękny słoneczny dzień!
:-(
w poniedziałek szlifowanie ścian to dopiero bedzie czysto i wtorek malowanie.