salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
za to moj to straszny maminsynek :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a jaki porzadek jakbys dziecka nie miala!!! u mnie gdzie staniesz tam samochodzik lezy
i nie pomagaja osobne pokoje, osobna bawialnia...zawsze cos zostanie przemycone w niedozwolony teren i porzucone pozniej oczywiscie he he kiedys samego olisia mi sie jeszcze udawalo ogarnac ale dwojki to juz nie! Natomiast moj najstarszy przeszedl jakies zmiany bo....zaczal sam sprzatac! Tak sam od siebie, odkurza, uklada, pranie segreguje
naprawde nie wiem co sie z nim stalo ale gdzies tak od poltora miesiaca u niego w pokoju panuje porzadek! Zawsze jego pokoj przypominal sodome i gomore a tu popatrzcie panstwo jak mi syn wydoroslal i obudzil potrzebe estetyki w sobie!
Super że remont zakończyliście. Ślicznie teraz macie:-)Remont zakończony, nawet kanapy wymienilismy na końcu zeby wszystko pasowało. ponizej efekt.
mały ma 2 następne ząbki górna i dolna czwórke ale strasznie długo te ząbki mu wybijały teraz czekamy na druga stronę.
super tak sobie bez dziecka wyjść!