reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aga.....u mnie wczoraj bylo tylko 46C:szok::szok::szok::szok:KOSZMAR!!!!!!!woda w butelce mi sie zagotowala przez 40 minut w samochodzie jak na lunch z vincentem wyskoczylam....moglabym sobie pizze odgrzac na masce auta hahaha.....

reklama
Hej.U nas też ponuro choć po południu na chwilę wyszło słońce.Co to za lato.Pawimi podeślij nam trochę tej waszej pogody bo niedługo zapomnimy co to słońce.:-):-):-)

ja mialam taki tydzien ulew wlasnie w poprzednim tygodniu, calutki tydzien tak lalo a w piatek byla mega burza, przed domem mialam jezioro prawie rowne temu orginalnemu za domem :))) oczywiscie alarmy powodziowe itd...a w tym tygodniu nie ma sladu wody, wszystko wyschlo!

Witam wszystkie mamusie dosc długo mnie niebyło ale bylismy na wczasach dzis wróciłam.Pojechalismy Szlakiem Piastoskim zwiedzalismy Biskupin Gniezno ,Lednice ,bylismy w parku dinozaurów itp.Pogopda niebyła zbyt ładna ale i tak mi sie podobało.Spalismy w domku agroturystycznym mielismy 20 m do jeziora lednickiego.Amelka była grzeczna podobało jej sie i Wiktori też.Taki wypad rodzinny zbliża bardzo.A jutro na wesele jedziemy.

Ostatnia edycja:
A my wróciliśmy własnie ze szpitala. we wtork mały dostał biegunki i temperatury wizyta u lekarza nic nie dała w nocy o 2.30 jechaliśmy szybko do szpitala bo zaczęły się do tego wymioty i cały czas temperatura 38-39 stopni, zostawili nas na oddziale, wyniki były złe jakiś wirus, się przyszwędał dzisiaj wyszliśmy ale zero kontaktu z kimkolwiek i dieta bo wyniki nie są jeszcze takie jak mają być i możemy wrócić na oddział a ja tego chyba nie przezyje!
nigdy nikomu nie zyczę, zeby musiał być z dzieckiem w szpitalu:no::no::no: KOSZMAR! ile nerwów i płaczu nas to kosztowało obyśmy tam nie wrócili

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry