reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Może kojarzycie taką dziewczynkę Polę-głośno było o niej,miała nowotwór w oczku i jej je wyjęli,potem była walka o życie.Wczoraj umarła.Miała 5 latek.Dzielnie walczyła do końca.

reklama
my wczoraj bylismy na festynie z pracy mojego J w swierklanach :biggrin2: bylismy w domu dopiero wieczorem , mały szalał w basenie z piłkami, jezdzil na autkach i skakal na trampolinie :biggrin2: super dzien mimo nie za bardzo fajnej pogody, za to dzisiaj lepsza jest i trzeba sie gdzies wybrac :biggrin2:

Jak sobie radzicie jesli wasze pociechy maja katar????? zakrapiam małemu nos nasivinem, daje mu herbatke z cytryną, zaczęlismy podawac tran z powrotem ale biedaczek sie meczy z tym zatkanym nosem nie wiem jak mu jeszcze pomóc???

Ostatnia edycja:
reklama
nie wiem co ci poradzic, bo ja nawet nie sciagalam malemu katarku bo lecialo mu jak z kranu wiec tylko lazilam za nim i wycieralam :-) zakraplalam na noc nosek i odciagalam i przeszlo ale on dostal eurespal odrazu to jest na dolne i gorne drogi oddechowe.Teraz jest pod inna nazwa i troche lepiej smakuje co prawda ale pomogl, wiki juz bez katarku od kilku dni.

kupialm dzisiaj na allegro kombinezon 2-czesciowy i do tego kamizelke na chlodne dni teraz razem dalam 45,50 bo to od jednej osoby (to juz z przesylka) :-) fajnie ciesze sie, zobaczymy jak to bedzie wygladac na live :-)
Wiki jeszcze jezdzi autkami, co prawda juz w pizamce i umyty ale nie spiacy jeszcze ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry