Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

juz sie załamałam, mam nadzieję, że jednak wyniki wyjdą dobre, jutro idziemy je zrobić bo sie podobno długo czeka, no i po miesiącu na kontrole! pani doktor super baba, no i specjalista przede wszystkim (gastroenterolog).

:-My mamy taką wizytę 16 października.Byliśmy wczoraj w Poznaniu u lekarza, pani doktor powiedziała nam, ze mały ma problemy z wchłanianiem, że nie przybiera przez to na wadze, mam listę leków musi pić mleko humana mtc i jeść Sinlac do tego krople probiotyczne i jeszce jakaś odżywka z nestle jeszcze wszystkiego nie mam bo nie mieli w aptece, no i na badania mamy iść mamy zrobić badanie IgA, IgE i cos tam jeszcze czytałam w internecie, że są to badania na nietolerancje glutenujuz sie załamałam, mam nadzieję, że jednak wyniki wyjdą dobre, jutro idziemy je zrobić bo sie podobno długo czeka, no i po miesiącu na kontrole! pani doktor super baba, no i specjalista przede wszystkim (gastroenterolog).
:-
-
-
-
-
-(