Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

juz sie załamałam, mam nadzieję, że jednak wyniki wyjdą dobre, jutro idziemy je zrobić bo sie podobno długo czeka, no i po miesiącu na kontrole! pani doktor super baba, no i specjalista przede wszystkim (gastroenterolog).

:-My mamy taką wizytę 16 października.Byliśmy wczoraj w Poznaniu u lekarza, pani doktor powiedziała nam, ze mały ma problemy z wchłanianiem, że nie przybiera przez to na wadze, mam listę leków musi pić mleko humana mtc i jeść Sinlac do tego krople probiotyczne i jeszce jakaś odżywka z nestle jeszcze wszystkiego nie mam bo nie mieli w aptece, no i na badania mamy iść mamy zrobić badanie IgA, IgE i cos tam jeszcze czytałam w internecie, że są to badania na nietolerancje glutenujuz sie załamałam, mam nadzieję, że jednak wyniki wyjdą dobre, jutro idziemy je zrobić bo sie podobno długo czeka, no i po miesiącu na kontrole! pani doktor super baba, no i specjalista przede wszystkim (gastroenterolog).
:-
-
-
-
-
-(