pawimi
potrojna mamusia
witam, nie nutka - tez niestety nie slyszalam o czyms takim, wogole jak czytam o liczbie badan, ich samych nazwach, wizytach lakarskich, kontroli ktore tam wszystkie przechodzicie to az oczy z orbit mi wylaza. Naprawde nie doceniam tego ze moje dzieci zdrowe a chyba powinnam zaczac
. Moj maly jak kilka razy mial goraczke przy zabkowaniu tak tyle, zero, nawet Jonathan przywlokl ostatnio jakis natarczywy katar bo zmarzl podczas prob swojej orkiestry szkolnej z ktora maszerowali na zewnatrz, bylo pozno wieczorem, dosc chlodno a byl nieodpowiednio ubrany, cieklo mu z nosa jak z kranu, lazil nieprzytomny po domu i kichal na wszystkich ostentacyjnie bo chcial mi zademonstrowac jaki to chory jest ;-) (dorasta chyba i ma zachowania typowe dla kazdego chorego faceta haha) a maly nic od niego nie zalapal. Zreszta Oliver tez nie. Najwyrazniej musze jak najszybciej zaczac to doceniac. Jak czytam te wasze zdrowotne perypetie z dzieciaczkami to az mi przykro.
. Moj maly jak kilka razy mial goraczke przy zabkowaniu tak tyle, zero, nawet Jonathan przywlokl ostatnio jakis natarczywy katar bo zmarzl podczas prob swojej orkiestry szkolnej z ktora maszerowali na zewnatrz, bylo pozno wieczorem, dosc chlodno a byl nieodpowiednio ubrany, cieklo mu z nosa jak z kranu, lazil nieprzytomny po domu i kichal na wszystkich ostentacyjnie bo chcial mi zademonstrowac jaki to chory jest ;-) (dorasta chyba i ma zachowania typowe dla kazdego chorego faceta haha) a maly nic od niego nie zalapal. Zreszta Oliver tez nie. Najwyrazniej musze jak najszybciej zaczac to doceniac. Jak czytam te wasze zdrowotne perypetie z dzieciaczkami to az mi przykro.

, wczoraj byl okropny wiatr, pelno lisci wszedzie, dobrze ze chociaz slonecznie a dzisiaj wiatrow ciag dalszy, juz nie tornadowych bo linia zagrozenia przesunela sie gdzies na poludnie ale wciaz mocno wieje, wogole dzis noca to juz bardzo zimno sie zrobilo, podobno ma tak byc do piatku i pozniej z powrotem sie ociepli ale z ranca nie chialo mi sie z lozka wylazic i na serio myslalam o wlaczeniu ogrzewania.
Tak a propos wyjelam rano spodnie w ktorych Oliver chodzil w kwietniu, calkiem nowe spodnie niby na 7 lat i co? K R O T K I E
bardzo sie cieszę jeszcze tylko niepewność co do wyników badań
pójdziemy jutro