czyli jest szansa ze niedlugo sie wprowadzicie?ja dzisiaj tez sciany wymalowalam ale w mieszkanku :-) hihi
caly dzien na mieszkaniu bylismy, maly juz w lozeczku a ja ogladne hausa i ide sie tez myc ..
jutro chyba znowu na mieszkanko jedziemy ...
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no na swieta juz na 100% - przynajmniej mam taka nadzieje 
dobra idziemy jesc sniadanie i na mieszkanko ....

dobra idziemy jesc sniadanie i na mieszkanko ....
U was choinki, a u nas znicze w sklepach na pewno 2 listopada choinki wystawią.dzien dobry i ja, no i znowu prawie koniec tygodnia! Powiedzcie mi dziewczyny kiedy to tak zlatuje???![]()
Poza tym..witam w pazdziernikuu nas w sklepach juz choinki stoja i dekoracje swiateczne do kupienia. To chyba pomylka
ja chyba na sile probuje zatrzymac lato ale sie jakos nie da
![]()
A moje dziecko dzis rano wymalowalo pol pokoju Olivera kredka swiecowa. Na dodatek to sie wcale nie chce zmyc. Ja bylam taka artystka scienna wiec pewnie po mamusi te talenty odziedziczyl HAHA
Aga zazdroszczę Ci świąt na swoim.
Moja niunia nadal chora. Ale już lepiej się czuje, może obejdzie się bez wizyty u lekarza. Pomaga IbufenD i nawilżanie noska.
Witam u nas zimmno brrr, dziewczyny zdrowe Wiki kaszle ale tylko wieczorem wiec dzis dam jej syropek.Kupiłam panele do mieszkania i na swieta mam zamiar założyc,kupuje w ratach bo odrazu tyle kasy niemam.Paneli 40m kupilismy ,jeszcze listwy ,pianka i robocizna to około tysiaka na to strace. A ja uwielbiam szał przedswiąteczny,i 14 jest u nas otwarcie tesko ,wic mam nadzieje że tam tanio.
Wczoraj zmarł męża kolega z pracy 38 lat nagle w nocy jestem w szoku położył sie spac i sie nieobudził.Czemu życie jest takie kruche zastanawiam sie ciągle dzisiaj,ciesze sie od dzis z każdego dnia spedzonym ze swoją rodzinką.
Wczoraj zmarł męża kolega z pracy 38 lat nagle w nocy jestem w szoku położył sie spac i sie nieobudził.Czemu życie jest takie kruche zastanawiam sie ciągle dzisiaj,ciesze sie od dzis z każdego dnia spedzonym ze swoją rodzinką.
Ostatnia edycja:
Nutka, zazdroszczę remontów;-)Witam u nas zimmno brrr, dziewczyny zdrowe Wiki kaszle ale tylko wieczorem wiec dzis dam jej syropek.Kupiłam panele do mieszkania i na swieta mam zamiar założyc,kupuje w ratach bo odrazu tyle kasy niemam.Paneli 40m kupilismy ,jeszcze listwy ,pianka i robocizna to około tysiaka na to strace. A ja uwielbiam szał przedswiąteczny,i 14 jest u nas otwarcie tesko ,wic mam nadzieje że tam tanio.
A w tesco jest tanio zwłaszcza na promocjach, ale to też zależy czy duże tesco czy małe będzie. W dużym jest więcej towaru więc lepszy wybór w cenach.
Boże, jaki młody:-

Byłam z młodą u lekarza dostała syropek wykrztuśny i coś na obkurczenie naczynek w nosku. Ogólnie po za zalegającym katarem nic jej nie jest

u nas zniczy nie ma bo takie swieto tutaj nie istnieje ( na szczescie w sumie bo go nie lubie)U was choinki, a u nas znicze w sklepach na pewno 2 listopada choinki wystawią.

salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja tez nie lubie tego swieta jest takie smutne wolalabym hallowen
:-)
duuuzo zdrowka dla chorowitkow :*

duuuzo zdrowka dla chorowitkow :*
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Pam wszystkiego naj naj lepszego z okazji urodzinek :*:*:*:*
100 latek i dużo zdrówka życzymyPam wszystkiego naj naj lepszego z okazji urodzinek :*:*:*:*

reklama