reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
dzien dobry i ja, no i znowu prawie koniec tygodnia! Powiedzcie mi dziewczyny kiedy to tak zlatuje???:eek:
Poza tym..witam w pazdzierniku:no: u nas w sklepach juz choinki stoja i dekoracje swiateczne do kupienia. To chyba pomylka:-D ja chyba na sile probuje zatrzymac lato ale sie jakos nie da:confused2:
A moje dziecko dzis rano wymalowalo pol pokoju Olivera kredka swiecowa. Na dodatek to sie wcale nie chce zmyc. Ja bylam taka artystka scienna wiec pewnie po mamusi te talenty odziedziczyl HAHA
U was choinki, a u nas znicze w sklepach na pewno 2 listopada choinki wystawią.
Aga zazdroszczę Ci świąt na swoim.
Moja niunia nadal chora. Ale już lepiej się czuje, może obejdzie się bez wizyty u lekarza. Pomaga IbufenD i nawilżanie noska.

Witam u nas zimmno brrr, dziewczyny zdrowe Wiki kaszle ale tylko wieczorem wiec dzis dam jej syropek.Kupiłam panele do mieszkania i na swieta mam zamiar założyc,kupuje w ratach bo odrazu tyle kasy niemam.Paneli 40m kupilismy ,jeszcze listwy ,pianka i robocizna to około tysiaka na to strace. A ja uwielbiam szał przedswiąteczny,i 14 jest u nas otwarcie tesko ,wic mam nadzieje że tam tanio.
Wczoraj zmarł męża kolega z pracy 38 lat nagle w nocy jestem w szoku położył sie spac i sie nieobudził.Czemu życie jest takie kruche zastanawiam sie ciągle dzisiaj,ciesze sie od dzis z każdego dnia spedzonym ze swoją rodzinką.

Ostatnia edycja:
Witam u nas zimmno brrr, dziewczyny zdrowe Wiki kaszle ale tylko wieczorem wiec dzis dam jej syropek.Kupiłam panele do mieszkania i na swieta mam zamiar założyc,kupuje w ratach bo odrazu tyle kasy niemam.Paneli 40m kupilismy ,jeszcze listwy ,pianka i robocizna to około tysiaka na to strace. A ja uwielbiam szał przedswiąteczny,i 14 jest u nas otwarcie tesko ,wic mam nadzieje że tam tanio.
Wczoraj zmarł męża kolega z pracy 38 lat nagle w nocy jestem w szoku położył sie spac i sie nieobudził.Czemu życie jest takie kruche zastanawiam sie ciągle dzisiaj,ciesze sie od dzis z każdego dnia spedzonym ze swoją rodzinką.
Nutka, zazdroszczę remontów;-)
A w tesco jest tanio zwłaszcza na promocjach, ale to też zależy czy duże tesco czy małe będzie. W dużym jest więcej towaru więc lepszy wybór w cenach.
Boże, jaki młody:-:)-:)-(, myślałam że tak umierają tylko starsi ludzie:szok:

Byłam z młodą u lekarza dostała syropek wykrztuśny i coś na obkurczenie naczynek w nosku. Ogólnie po za zalegającym katarem nic jej nie jest:-D

reklama
Do góry