reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziekuje Wam kochane za życzenia.To miło że jeszcze o mnie pamiętacie.Staram się Was podczytywać choć na pisanie brak czasu.Jeszcze raz Wam dziękuję i pozdrawiam.

reklama
pam wszystkiego naj jeszcze raz STO LAT!!!:-)
pewnie, że o Tobie pamietamy:tak::tak::tak:
nawet trochę słobneczka po południu mieliśmy, sami w domu dzisiaj mój P w pracy moi rodzice na wyjeżdzie, ale mały zupełnie inny jak jest ze mną sam, grzeczny był, poszliśmy na spacerek po nóżkach:tak: 45 minut 3 ulice po wiosce:-D kazdy płot, kałuża, patyk... itd zaliczone.​

no sloneczko wczoraj bylo i dzisiaj od rana tez jest :-)
moze na jakis spacerek sie wybiezremy jak dojde do ladu z porzadkami ...
łazienka moja (pomaranczowa) i kuchnia (niebieska) , jeszcze niedokonczone oczywiscie ale pelny efekt tez wam pokaze :-)

no sloneczko wczoraj bylo i dzisiaj od rana tez jest :-)
moze na jakis spacerek sie wybiezremy jak dojde do ladu z porzadkami ...
łazienka moja (pomaranczowa) i kuchnia (niebieska) , jeszcze niedokonczone oczywiscie ale pelny efekt tez wam pokaze :-)
Aga pokazuj efekty co będę miała co podpatrywać.
Wczoraj mój mąż był u tych państwa co chcemy mieszkanko od nich kupić. Okazało się, że chętnie sprzedadzą, bo ta pani jest chora a w mieście łatwiej do lekarza się dostać i opału nosić nie trzeba, i sklepy blisko. Szczęście w nieszczęściu szczerze mówiąc. Mamy tylko im znaleść mieszkanie w mieście i tyle ile to mieszkanie będzie kosztowało tyle oni chcą za to:-D Troszkę nakręciłam;-):zawstydzona/y:
Już znalazłam 2 ładne mieszkanka w Lubinie, za małe dla nas, ale dla starszego małżeństwa w sam raz. Może na święta będziemy na swoim:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dzisiaj wyszłam z niunią troszkę na spacerek, chociaż ma jeszcze katarek. Po prostu szwagier ma dzisiaj 33 urodziny, a Celinka oczko w głowie stryjka, więc poszłyśmy złożyć mu życzenia. Małą mu dzidzi życzyła:-D, jak składałam życzenia to ona krzyczała dzidzi. Tylko on się pytał z kim, bo kawaler.

Wczoraj kupiłam Mikołajowi przyczepkę rowerową.Bartosz już jakiś czas temu podsunął mi pomysł kupna ale jak patrzyłam na allegro to mają tylko po 399 lub 420 zł i to bez przesyłki.My robiliśmy zakupy w realu i trafiliśmy na 1 na wyprzedaży za 300(z 549,ale nie wiem kto by za tyle kupił).Już była testowana wczorajszym późnym popołudniem,całkowicie zaakceptowana przez małego.Dałam mu pluszaka żeby miał towarzysza,położył go obok na siedzonku.
Dziś dalszy ciąg testowania.
A Mikołaj przeziębiony jest i zakatarzony.

Jak Mikołajowi się podoba to dobrze :) Fajnie Jagna z tym mieszkankiem mam nadzieję że wypali na święta będziecie na swoim :)
Ja dziś zmajstrowałam fasolkę taką niby po bretońsku ale bez wędlin i z małą ilością tłuszczu.Kuba wcinał aż miło_Oczywiście dla niego porcyjkę przygotowałam przed dosoleniem i doprawieniem dla reszty domowników :)

Aga fajne kolorki, czekamy na efekt końcowy teraz juz widać, że będziecie mieć ładnie:tak:
jagna super z tym mieszkaniem, a to jest w bloku mieszkanko??? i super warunki wynegocjowaliście jak znajdziecie tanio to za tanie pieniądze kupicie :-)
Laski macie grzyby u was w lasach, bo ja juz 5 raz jestem i znalazłam może 10 sztuk :wściekła/y: kurcze łazimy z mama ja zwariowane i nic!!!:szok: a to czas i pora na grzybki:tak:
mój P gotuje zupke ahh jak pachnie...

Aga fajne kolorki, czekamy na efekt końcowy teraz juz widać, że będziecie mieć ładnie:tak:
jagna super z tym mieszkaniem, a to jest w bloku mieszkanko??? i super warunki wynegocjowaliście jak znajdziecie tanio to za tanie pieniądze kupicie :-)
Laski macie grzyby u was w lasach, bo ja juz 5 raz jestem i znalazłam może 10 sztuk :wściekła/y: kurcze łazimy z mama ja zwariowane i nic!!!:szok: a to czas i pora na grzybki:tak:
mój P gotuje zupke ahh jak pachnie...
U nas grzyby są.
Mieszkanko jest w domu w którym mieszkają 4 rodziny (to tzw.: dom nauczyciela, bo mieszka tam dyrektorka szkoły i 2 nauczycielki) jest ogród do tego, piwnica, strych i garaż na 2 auta. Do remontu na wstępie tylko łazienka, reszta do pomalowania. Znalazłam już 5 mieszkań w cenie do 100tyś i w innej miejscowości moja mama znalazła 4 tylko muszę jechać i je spisać bo na necie ich nie ma. Jak mąż wróci z pracy to pojedziemy je spisać.

reklama
jagna no to gratuluje, to jak dobrze pojdzie to juz obie na swieta bedziemy na swoim :-) fajowo :-)
sciagaj kochana sciagaj co chcesz, wszystko to tylko moje wymysly :-D a praw sobie nie zastrzege :-D

nina moja mama ostatnio byla na grzybkach i w ciagu 2 godzinek miala kilogram grzybow, ja nie chodze bo nie lubie lazic i zbierac wole jesc :-) ale grzyby sa :-)

Do góry