reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wiatm,

u nas całe szczęscie Wiktoria zdrowa-tylko chrypke ma od krzyczenia:-D
trzy światy z nią mam;-) potrafi pokazać swój charakterek:szok:
dzisiaj nie spała w południe więc padła jak mucha bo prawie 3km na pieszo wracalismy od znajomych:tak:
za tydzień jedziemy na tydzien do Polski:tak: och doczekać się nie moge:tak: ale predzej czeka nas przeprowadzka tutaj:sorry:

ewa-zdrówka życze kubusiowi, a czy nie dałoby rade coś "prywatnie" zrobić żeby dostać się wcześniej do szpitala?

jagna- i jak wam idzie sprawa z mieszkniem, my doszlismy do wniosku że lepiej bedzie sie wybudować niż kupić mieszkanie:eek:

reklama
Urodziny udane, Oli bawił sie ze swoją kuzynką wariowali, piszczeli, biegali aż miło było popatzreć :tak: tylko dzisiaj mały lekko chory całą noc brzydko kaszlał, wiercił się popłakiwał, temperatury nie ma ale gardełko brzydkie! no niestety zaraził sie bo u nas wszyscy chorzy:no:

wiatm,

u nas całe szczęscie Wiktoria zdrowa-tylko chrypke ma od krzyczenia:-D
trzy światy z nią mam;-) potrafi pokazać swój charakterek:szok:
dzisiaj nie spała w południe więc padła jak mucha bo prawie 3km na pieszo wracalismy od znajomych:tak:
za tydzień jedziemy na tydzien do Polski:tak: och doczekać się nie moge:tak: ale predzej czeka nas przeprowadzka tutaj:sorry:

ewa-zdrówka życze kubusiowi, a czy nie dałoby rade coś "prywatnie" zrobić żeby dostać się wcześniej do szpitala?

jagna- i jak wam idzie sprawa z mieszkniem, my doszlismy do wniosku że lepiej bedzie sie wybudować niż kupić mieszkanie:eek:
Niunia my też chcemy się budować, ale na razie mamy niezbyt ciekawą sytuację i wstrzymujemy się z budową. Poprostu 5 km od nas ma powstać kopalnia odkrywkowa:szok:. Więc mieszkanie to mniejsza inwestycja i szybciej się wyprowadzimy od moich rodziców, bo tu już niemiła atmosfera się robi.
Ewa:szok: jak to w trybie pilnym na maj??? Niunia ma rację prywatnie nie da rady szybciej???
Zdrówka dla chorowitków!!!

Ostatnia edycja:
Tak całkiem lepiej z Mikołajkiem nie było,przed spaniem miał biegunkę a o północy zwrócił ziemniaki z obiadu-dobrze że tylko malutko ich zjadł bo nawet nie miał za bardzo ochoty na jedzenie.Dziś dostał lek na biegunkę,z rana wysisiał pół nocnika,podjadł trochę płatków kukurydzianych.Niedawno usnął.
Za to gorzej było wczoraj z Zuzią.Byliśmy na pogotowiu-okazało się że jest odwodniona,mógł być potrzebny nawet szpital ale noc dobrze przespała,pije płyn nawadniający i jest lepiej.
Kupiłam Mikołajowi dziś kurtkę na zimę ale taką na teraz,92 i rękawki tylko z cm dłuższe są.

Witam panele mam załozone i wreszcie mam tak jak sobie marzyłam jestem zadowolona.
Przez te dni co miałam zakładane panele dziewczyny były u mojej mamy,i Amelka cos sobie zrobiła w noge że niemogła chodzic.Byłam tak przerażona że to cos powarznego ,ale na szczescie jak jej smarowałam mascią kolano to cos jej tam chrupneło i jest już wszystko ok.A ja myslałam że może ma zapalenie stawów,bo jeszcze jest ochrypnieta i kaszle ,dzis do lekarza na 16 mamy.
Apogoda do d... zimno a ma w tym tygodniu padac deszcz ze sniegiem.
Jagna tesko jest to wielkie ,super sklep mam blisko na zakupy i wszystko tam jest dosc dobrych cenach.

Byłam dziś z Mikołajem u lekarza.Nic mu nie jest a te dolegliwości które miał to wynik ząbkowania raczej.Lekarka mówiła też żeby dawać mu dużo wody do picia.I zjadł trochę zupki sam,tzn jest lepiej.
U nas pogoda do d......,ciągle pada,no a za kilka dni mają pojawić się opady śniegu w niektórych rejonach.

a my spacerujemy codziennie - nawet w deszczu, ja troche ochryplam ale pozatym wszystko ok, mieszkanko juz prawie skonczone, dzisiaj odebralam karnisze :-) wiec juz baaardzo blisko ... tylko kaski za malo ciagle ehh ...
tzrymajcie sie chorowitki :*

Witam.U nas jakby trochę lepiej z wyjątkiem tego że Kuba znów jakiś lekko zasmarkany,dał mi czadu w nocy nie chciał spać budził się i płakał a od 2 do 4 to w ogóle siedział gadał i chciał się bawić.Przed 4dałam mu mleko po nim się trochę wyciszył i usnął.Myślałam że da mi dłużej pospać że będzie chciał odespać ale jednak nie...Po 7 jak zwykle pobudka i u mnie spanie też się skończyło...
Ewa dużo zdówka dla Kubusia życzę!Porąbany ten kraj.Tryb pilny za kilka miesięcy!Szok!

reklama
Witam.U nas jakby trochę lepiej z wyjątkiem tego że Kuba znów jakiś lekko zasmarkany,dał mi czadu w nocy nie chciał spać budził się i płakał a od 2 do 4 to w ogóle siedział gadał i chciał się bawić.Przed 4dałam mu mleko po nim się trochę wyciszył i usnął.Myślałam że da mi dłużej pospać że będzie chciał odespać ale jednak nie...Po 7 jak zwykle pobudka i u mnie spanie też się skończyło...
Ewa dużo zdówka dla Kubusia życzę!Porąbany ten kraj.Tryb pilny za kilka miesięcy!Szok!
To tak jak u nas Celinka od 2 -4 w nocy nie mogła spać. Tylko moja chciała znowu spać do upadłego, a na 10 miałyśmy wizytę u pediatry. Choroby ciąg dalszy, ma zastrzyki (neloren) cale szczęście raz dziennie.
Dużo zdrówka dla chorowitków!!!
Aga, czekamy na efekty. A z kasą to fakt ciągle brak. Wczoraj byliśmy w banku dowiedzieć się o kredyt hipoteczny. Dostaniemy, ale do 100tyś. kredytu opłaty wynoszą 4tyś. dla banku i to z własnej kieszeni:szok::szok::szok: Chociaż to był pierwszy bank który na wstępie powiedział o takich opłatach, bo inne to mydlą oczy tylko Dała nam najniższą kwotę maksymalną, ale za to powiedziała prawdę babka. I rata najniższa no i mamy wybór między złotymi a frankami co w innych bankach nie do pomyślenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry