reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a ja dzisiaj mialam sranie i zyganie !!!!
masakra !!!!
ale mimo tego maly szal jak zawsze wiec dopiero mialam urwanie glowy z nim, tyle prania mam nie wiem kiedy sie z tego wygrzebie a jeszcze remont nie skonczy , chryste panie mam dosyc prosze o urlop ,tydzien bez moich chlopow !!!
bo zwariuje !!!
cale szczescie jeden poszedl do roboty juz a drugi zasnol mam nadzieje ze w nocy nie bedzie sensacji bo juz chyba sama sie pochoruje !!!

reklama
a ja dzisiaj mialam sranie i zyganie !!!!
masakra !!!!
ale mimo tego maly szal jak zawsze wiec dopiero mialam urwanie glowy z nim, tyle prania mam nie wiem kiedy sie z tego wygrzebie a jeszcze remont nie skonczy , chryste panie mam dosyc prosze o urlop ,tydzien bez moich chlopow !!!
bo zwariuje !!!
cale szczescie jeden poszedl do roboty juz a drugi zasnol mam nadzieje ze w nocy nie bedzie sensacji bo juz chyba sama sie pochoruje !!!
O matko!!! Zdrówka dla Wiktora!!!
Aga a Wy braliście kredyt na mieszkanko?? Przepraszam, że pytam, ale po prostu jestem ciekawa jaki bank wybraliście, nic więcej.

Dziewczyny potrzebuję pomysłu na prezent pod kątem gwiazdki dla dziewczynki w wieku około rok.(dokładnie w lutym będzie miała roczek).Coś niebanalnego i fajnego tak 75-150zł..Poradzicie coś?
Prezent dla roczniaka. Mojej się bardzo podobała lala i wózek i laptop fishera.
LAPTOP FISHER PRICE MÓWI PO POLSKU CENA HIT L4680 (761600333) - Aukcje internetowe Allegro
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
http://www.allegro.pl/item761213209_ukladanki_drewniane_puzzle_z_uchwytami_19_wzorow.html
UKŁADANKI DREWNIANE PUZZLE Z UCHWYTAMI 19 WZORÓW (761213209) - Aukcje internetowe Allegro

Jestem tak zaaferowana że zapomniałam, że jutro do notariusza idziemy spisać umowę przedwstępną:-D:-D
A planowana przeprowadzka do 15 grudnia, doczekać się nie mogę.

Jestem tak zaaferowana że zapomniałam, że jutro do notariusza idziemy spisać umowę przedwstępną:-D:-D
A planowana przeprowadzka do 15 grudnia, doczekać się nie mogę.
JAGNA WIELKIE GRATULACJE, KOLEJNA MAMUSIA IDZIE NA SWOJE MIESZKANKO, SUPER!!!:-D:-D:-D
oczywiście zdjęcia z nowego lokum obowiązkowe:tak:
u mnie też sie zmiany szykuja kończe urlop wychowawczy i otwieramy swój interes ale to jeszcze wszystko nie jest dopięte na ostatni guzik więc narazie nie piszę wiecej zeby nie zapeszać:tak:

a jaką pogodę macie u siebie??? u nas zimno zaledwie 4 stopnie i straszny wiatr wieje:no:

czesc...
do 16 bylo spoko tylko 4 kupki ale po 16 zarzygal pol pokoju no i decyzja byla do szpitala, pojecham na izbe do Matki i Dziecka, pobrali mu krew z paluszka !!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kur.. jakis terror dla dzieci !!!! potem welflon !!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra dla malego i dla mnie tez, plakalam razem z nim z tej bezsilnosci :no:
no i kroplowka to dopiero byla atrakcja, maly nie bardzo chcial lezec ale co mial zrobic jakos dalismy rade, ale nie zapomne tego jak biedak plakal :crazy:
w domku zjadl kolacyjke i poszedl spac ladnie.
Mam nadzieje ze to juz spokoj, tylko teraz trzeba zaleczyc obszczypana pupe ...

Jagna nie bralismy kredytu, placilismy tylko 4 tys odstepnego... no i moje gratulacje kochana :*

U mnie snieg pada od rana i jest -1 teraz juz.

Tu macie moja lazienke ( jeszcze nie w 100% skonczona) i Wikusia

A ja (nie wiem czy mogę chwalić)od kilku dni odzwyczajam małego od pampków.Tzn wygląda to tak-na noc zakładam mu,budzi się z suchym,zakładam mu rano i przed pójściem na drzemkę jest pełen i do końca dnia już mu nie zakładam bo ładnie robi na nocnik.I wychodzi 1 na dzień a kiedyś to 4-5
W nocy ładnie śpi bo tak to budził się co 4 godz i musiał dostać coś do picia a ja musiałam sprawdzać kiedy uśnie bo czasem w butelce jeszcze coś zostawało.
U nas straszna pogoda,nie ma śniegu ale stale pada i też okropnie wiało że gałęzie łamało.
jagna-fajnie że będziecie mieć swoje mieszkanko

Monika jest sie czym chwalic bo ja Amelce tylko na noc wcielam pampersa,a jak gdzies idziemy to biore ciuszki na przebranie.Jak jej sie chce siusiu to mówi mama sisi.Iniema problemu ze gdzies niema nocnika wtedy zrobi siusi na kibelek.
A pogoda u unas wmiare zero wiatru i niepada ,ale za to tylko 4 stopnie.
A my nadal w domku siedzimy bo dziewczyny do konca tygodnia na antybiotyku i lekarz kazał posiedziec im w domku.

Dziewczyny znacie może jakis przepis na torta żeby był dobry?Jak tak to napiszcie.Bo niedługo urodzinki mojej Wiki to już 6 lat ale zleciało.
Agnieszka szkoda małego że tyle cierpiał ,wiem jak to bolała ciebie że nic nie możesz zrobić.A łazienka ładna tylko mam pytanko obok ubikacji masz zlewozmywak?
A Wikus jak zawsze słodki.
Jagna my bralismy kredyt we frankach na mieszkanie ale tylko 15 tysiecy bo nasze mieszkanko było bardzo tanie,a reszte mielismy odłożone.

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie wszystkie panie.jestem tu nowa i jeszcze nie do końca potrafię poprawnie korzystać z tej stronki.nawet nie wiem czy pod dobry adres trafiłam. :szok jestem mamą 21 miesięcznej,ślicznej córeczki. W maju tego roku straciliśmy nasze drugie dzieciątko.pomimo tego że chciałabym mieć jeszcze dzieci odczówam paniczny strach przed kolejną ciążą.wciąż mam przed oczami lekarza który mówi mi że "już po wszystkim".pomóżcie proszę bo zaczynam bzikować.

reklama
Witaj korale-jesteś mamusią styczniowej córeczki to dobrze trafiłaś.
Dla mam które straciły dzieciątko jeszcze przed narodzeniem to jest :Kącik zadumy-poronienia-poszukaj i pisz czasem u nas.

Ostatnia edycja:
Do góry