reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

u nas od wczoraj (popoludnia) i dzisiaj caly dzien bez kupy :biggrin2: huuurraaaa....
dzisiaj nie dostal juz smekty, jutro moze juz cos swojego dostanie do jedzenia, on tak teskni za jakims serkiem :biggrin2: ahhh ....

Dzisiaj caly dzien na mieszkanku bylismy, okazalo sie ze potrafie sie obslugiwac wyrzynarka, wiertarka i pila :biggrin2: hihi

tutaj czesc naszego pokoju, tam gdzie wiki stoi bedzie jego lozeczko stalo :biggrin2:

reklama
Aga ale sie tam u was przytulnie robi, juz zabawki Wikusia na półce stoją za chwilę sie przeprowadzicie:tak:
zimno u nas i brzydko, rano był przymrozek, jak ja nie cierpię wsiadac do takiego lodowatego samochodu:no: wolę słoneczko:cool2:
mały popisał mi wczoraj cały nowy fotel DŁUGOPISEM:szok::szok::szok: dwie godziny szorowałam :szok: cały lakier do włosów wypsikałam zeby to usunąć:szok::szok::szok: mam teraz sztywne oparcie dobrze utrwalone:-D

u nas od wczoraj (popoludnia) i dzisiaj caly dzien bez kupy :biggrin2: huuurraaaa....
dzisiaj nie dostal juz smekty, jutro moze juz cos swojego dostanie do jedzenia, on tak teskni za jakims serkiem :biggrin2: ahhh ....

Dzisiaj caly dzien na mieszkanku bylismy, okazalo sie ze potrafie sie obslugiwac wyrzynarka, wiertarka i pila :biggrin2: hihi

tutaj czesc naszego pokoju, tam gdzie wiki stoi bedzie jego lozeczko stalo :biggrin2:
Aga super, masz ukryte talenty!!!
Ślicznie się u Was robi, zazdroszczę rychłej przeprowadzki. My dopiero na wiosnę, bo mąż chce najpierw wyremontować, a zimą nie ma co. A ja nie chcę mieszkać w domu w którym nie ma wanny i umywalki. Jak Ci ludzie się myją:confused2:
Celinka zdrowa:-D Pogoda u nas do bani:wściekła/y: Zimno i pada.
A Celinka ma dzisiaj imieniny:-):-) w moje urodziny. Fajnie się złożyło;-):-D

Ostatnia edycja:
jagna wszystkiego najlepszego z okazji urodzin sto lat kochana i dla celinki dużo zdrówka i radości
Przyłączamy sie do życzeń.Jagna sto lat i buziaki dla Celinki.:-):-):-)
Witam.U nas po staremu.Mały zdrowy,łobuzuje strasznie już mi czasem ręce opadają na te jego pomysły.:szok::szok:Żeby jeszcze gadać porządnie zaczął byłoby super,a jemu to najlepiej nie nie nie wychodzi.:-D:-D
Aga super mieszkanko widzę że prace postępuja i pewnie niebawem sie wprowadzicie.
Pozdrawiam Was gorąco.Postaram sie wpadać w miarę możliwości.

jagna sto lat! dla Ciebie i Celinki z okazji podwojnego swieta;-)

nina wspolczuje!! moje dziecko ostatnio marze wszystko kredkami....najpierw odwalil picassa na scianie u Olivera w pokoju, pozniej przemycil gdzies kredke i walnal drugiego picassa za swoim lozeczkiem podczas drzemki:tak: a teraz w kuchni odwalil mi piekny rysunek na....mojej drewnianej podlodze i za cholere nie chce to zejsc, juz paznokcie polamam szorujac.:eek:
Mama muzyk zawodowy to dzieko chce plastykiem byc widze:rofl2:

a u nas dzis bylo 22-23 stopnie....wreszcie ciepelko sie nad nami zlitowalo bo myslalam ze juz nam tylko zima pozostala do zaliczenia w tym roku.

Picasa Web Albums - pawimi455 - october21 - b...

prosze kilka fotek z dzisiejszej wedrowki...troche za cieplo sie ubralismy ufff ale ostatnio juz bywalo naprawde ziomowo i nawet rozgladalam sie zeby czapki powyciagac a tu dzis taka niespodzinka! Mam nadzieje ze ciepelko z nami przez chwile zostanie.

Pawimi widze, ze pogoda u was rewelacja :tak: tylko pozazdrościć, ja juz małemu zimową kurtkę ostatnio ubrałam, jak bylismy na spacerze w jesiennej kurteczce to ręce miał po chwili lodowate.
super zdjęcia pięknie tam u was nad jeziorkiem gdyby nie domki inaczej wygladające niz u nas pomyślałabym, ze to są zdjęcia z Polski ja też mam w pobliżu takie ładne jeziorko:tak:

mały ma nawrót buntu dwulatka, powiedziałabym, ze wrócił z podwójną siła już mam dosyć rzucania się po ziemi krzyków i pyskowania:no: normalnie szok:szok:

reklama
Do góry