reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

to ja już nic nie rozumiem katowice takie duże maisto i chca tylko 60 tyś. Wolsztyn około 20 tys mieszkańców małe miasto i za takie 30-40 metrów ok.100 tyś żądaja.:szok::szok::szok:

jagna za 80 tys - 90 metrów bierz i sie nawet nie zastanawiaj bardzo duże to mieszkanie no i tanie:tak:
Byliśmy tam oglądać to mieszkanie, praktycznie to jest cała kamienica:szok:. Dach ma nowy, okna też, ale elewacja i wnętrze do remontu. I totalne zadupie prawie, chociaż raz do roku można zarobić na noclegach, bo tam jakieś sanktuarium św. Jakuba jest i pielgrzymki jeżdżą.
Matko co za ceny to nawet Polkowice tańsze od Wolsztyna.

reklama
piesek 010.jpga ja wcale nie przestawialam:-) u nas jeszcze chwile, dopiero za tydzien zyjemy nowym czasem....
Mamy pieska...musze przyznac ze to czwarte nasze dziecko, trzeba go pilnowac jak sie bawi z najmlodszymi, zreszta nie jestesmy jego orginalnymi wlascicielami i pewnie jeszcze nie wie ze niestety ale ma nas sluchac bo to my rzadzimy. Jego rozmiary sa imponujace, prawie jak moj kredens w jadalni ale widac ze nas lubi;-) Trzeba sie zabrac za jego solidne wychowanie zeby wiedzial gdzie jest jego miejsce.

a to moje najstarsze dziecko ktore zakochalo sie w swoim nowym podopiecznym:happy2:

Załączniki

• piesek 025.jpg
    piesek 025.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
pawimi to jest rodwajler ??? o jej... takich pieskow ja nie lubie, moze i ladne ale nie dla mnie, ja tylko owczarki, sznaucery, goldeny, bernenczyki i labradory... ktoregos z tych chcialabym dla mojego dziceka (oczywiscie nie teraz jeszcze) ale tylko z tych ras bym wybieralam ....

tak aga to jest rottweiler....ma 8 miesiecy i jest nasz od wczoraj. Ja tez myslalam o lab...ale tak wyszlo i mamy jego i jestem zadowolona aczkolwiek zdaje sobie sprawe ze jego wychowanie to ciezka praca, to prawie jak kolejne dziecko ktorego trzeba nauczyc kto tu rzadzi i jakie reguly panuja w domu.

Pawimi piękny ten piesek, ja tez sie boję tej rasy ale pięknie wygląda to mu tzreba przyznać:tak:
My mamy owczarka niemieckiego długowłosego i pekińczyka tzn. ojciec ma je na firmie na przeciwko mojego domu, mały uwielbia pekińczyka a owczarka sie boimy bo to grożny piesek stróżujący, ja tez chciałabym labradora ale na pewno go mieć nie będę bo nie lubię psów w domu i nawet nie mam warunków, żeby je mieć.

reklama
moj piesek tez moze byc grozny ale odpowiednio wytrenowany jest lagodny jak baranek. Ten ma bardzo spokojne usposobienie, moje dzieci sie wogole nie boja, az ja sie boje ze one sie tak cisna do niego zwlaszcza Vincent, non stop sie liza na wzajem feeeee fuuuj :(

Do góry