reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ewa współczuje bardzo, trzymam kciuki żebyście szybko wyszły ze szpitala o=i żebyś mogła synka przytulić mocno:tak:
jagna masz rodzinę we Wschowie, to blisko Wolsztyna, :tak:, no i mój tata często za Głogów jeżdzi do Chobieni. w twoje strony jak sie nie mylę:tak:

ja też nie wiem czy na cmentarz pójdę mój P w pracy, moja mama zostaje w Wolsztynie przy grobie mojego dziadka a ojciec jedzie do Nowego Tomyśla na grób jego rodziców, zobacze jaka będzie pogoda jak będxzie ładnie to wezmę małego i też sie wybierzemy.
2 listopada do poznania jedziemy na kontrolę do lekarza:tak:

reklama
ewa współczuje bardzo, trzymam kciuki żebyście szybko wyszły ze szpitala o=i żebyś mogła synka przytulić mocno:tak:
jagna masz rodzinę we Wschowie, to blisko Wolsztyna, :tak:, no i mój tata często za Głogów jeżdzi do Chobieni. w twoje strony jak sie nie mylę:tak:

ja też nie wiem czy na cmentarz pójdę mój P w pracy, moja mama zostaje w Wolsztynie przy grobie mojego dziadka a ojciec jedzie do Nowego Tomyśla na grób jego rodziców, zobacze jaka będzie pogoda jak będxzie ładnie to wezmę małego i też sie wybierzemy.
2 listopada do poznania jedziemy na kontrolę do lekarza:tak:
Chobienia to 10 km od mnie. Zapraszam kiedyś.
Czekamy na wyniki. Tym bardziej, że nasze maluchy są podejrzane o to samo. Ale Wy macie lepiej zrobili badania krwi, a nam każą iść do szpitala:-(:wściekła/y:
Ewa będzie dobrze, a Julci musisz poświęcić czas.

no to kilka fotek :-) malo wyrazne i fajne bo z telefonu ale zawsze cos ... :-)

1,2 pokoj tzn moje firany :-)

3,4,5 lazienka :) (jeszcze nie skonczona)

6,7,8,9,10 kuchnia

wszystko jeszcze nie skonczone ale juz bardzo blisko , zreszta w mieszkaniu zawsze bedzie cos do zobienia :eek: byle sie dalo mieszkac a potem to juz po lekku :-)

Aga super mieszkanko, juz prawie gotowe:tak:
jagna oglądałam to łózko w ikea ale wydawało mi sie za wysokie dla małego, u nas na targu widziałam ładne firanki w kubusia puchatka nie drogie bo 5 zł metr jesli będziesz chciała to mogę ci kupić i wysłać:tak: jeśli jeszcze będą je mieć.

Aga super mieszkanko, juz prawie gotowe:tak:
jagna oglądałam to łózko w ikea ale wydawało mi sie za wysokie dla małego, u nas na targu widziałam ładne firanki w kubusia puchatka nie drogie bo 5 zł metr jesli będziesz chciała to mogę ci kupić i wysłać:tak: jeśli jeszcze będą je mieć.
My mamy bardzo wysokie łóżko, jak siedzę na nim to nie sięgam do podłogi jak mam kolana przy ramie. Celina bez problemu na nie wchodzi:-) Ale macie tanie firanki:-D, jak u mnie nie znajdę a mam jeszcze parę sklepów do sprawdzenia to się odezwę:-). Chyba, że znajdę i będą po 25zł za mb, tak jak są z księżniczkami i autami.
Ale dzisiaj jest u nas zimno, dobrze że ubrałam getry pod spodnie na cmentarz, bo bym zamarzła na mszy. Niby słonko świeci, a tak zimno, że bryyy

wc jest w lazience na swoim miejscu , tyle ze zlew jest w lazience bo w kuchni nie ma miejsca na niego pozatym to gdzie jest lazienka to byla kuchnia, ale zrobilismy mniejsza kuchnie i mam lazieneke w domu a tak zylabym bez nie wyobrazam sobie tego, wiec wole miec zlew w lazience niz nie miec jej wogole, jakos mi to nie przeszkadza przyzwyczajam sie do tego, a jak bede miala pelno garow to zmkne drzwi i nikt tego nie bedzie widzial :-D :-D :-D
Wiki do przyszlego roku zostaje w lozeczku swoim a w przyszlym roku dostanie rozkladany fotel ktory juz stoi u mojej babci, kiedys ja na nim spalam nawet :-) wiec spoko. chyba ze bedzie nas stac na cos calkiem nowego dla niego.

Cześć!My już z powrotem tzn wczoraj wróciliśmy przed 20.Byliśmy u rodzinki na wsi.Wczoraj byłam z małym na polu i jak krowy zobaczył to nie mogłam go oderwać.Był też pies który Mikołaja zrzucił ze schodów-na szczęście były tylko 2 schodki ale zawsze,skulnął się biedaczek.Po południu byliśmy na cmentarzu.Mikołaj podchodził do każdego prawie grobu i mówił-si,czyli gorące że ognik się palił.Na wieczór przyjechał kuzyn z rodzinką tam gdzie byliśmy,mają synka o 7 mies starszego od Mikołaja,najpierw wyrywał ma zabawki a później je dawał.
Za 2 tyg znowu tam jedziemy na 70 urodziny teściowej.
Nasza kol.malenstwo od dziś w szpitalu jest.

reklama
Hej laseczki!
Od dzisiaj chodze na kurs jak złozyc i prowadzić firmę szok jakie nudy:szok: juz sie odzwyczaiłam od takich rzeczy:eek: a musze tam siedzieć od 9 do 15 cały tydzień:szok:mały zostaje z moja mamą już sie dzisiaj poryczałam nigdy sie z moim maleństwem nie rozstawałam na tak długo:-(:-(:-(

Byliśmy w Poznaniu u lekarza, super jest ta nasza pani doktor bardzo miła no i dzięki niej mały przytył w ciągu miesiąca 1,2 kg:-D:-D:-D normalnie jestem wniebowzięta wazy teraz 11,2 kg wyniki dobre, nadal humana mtc i takie różne wysokoenergetyczne posiłki do kontroli w styczniu:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry