reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nina - ciesze sie bardzo ze maly juz zdrowszy!!! naprawde super wiadomosc!
A co do szkolen...to prawda ze sa nudne straszliwie:-) wiem cos na ten temat hahaha! Te na ktore ja jezdze tez sa niestety nieprzyjemnym przymusem obowiazkowym :-(

Aga - super mieszkanko, gratuluje prawie zakonczonego remontu!

Dla pan ktore nie widzialy na NK wklejam swoich halloweenowych przebierancow

reklama
nina ciesze sie ze z malym juz lepiej :-)
a kurs fakt nic przyjemnego , ale dasz rade :-)
my jemy sniadanko wlasnie (jajeczniczka) i na spacerek jest -2 na termometrze ale slonko swieci wiec jest ladnie, ubierzemy sie i fruuu. moj terorysta coraz wiecej mowi no i oczywiscie najwieksza moja radocha to to ze moj syn mowi MAMA wkoncu :-) (mama, tata, co to, nie chce, chce to, swieci, leci, si (cieple) i inne takie po swojemu) na pociag ma swoje okreslenie na pieska tez ale to juz nie sa slowa "nasze" :-) mama normalnie w skowronkach :-)

pawimi ale mialas super przebierancow, ja strasznie zaluje ze w Polsce hallowen jeszcze sie nie przyjelo i chyba nigdy sie nie przyjmie :-( a to taka fajan zabawa dla dzieci.
a remont faktycznie juz prawie skonczony no i przeprowadzka juz tuz tuz :-)

wc jest w lazience na swoim miejscu , tyle ze zlew jest w lazience bo w kuchni nie ma miejsca na niego pozatym to gdzie jest lazienka to byla kuchnia, ale zrobilismy mniejsza kuchnie i mam lazieneke w domu a tak zylabym bez nie wyobrazam sobie tego, wiec wole miec zlew w lazience niz nie miec jej wogole, jakos mi to nie przeszkadza przyzwyczajam sie do tego, a jak bede miala pelno garow to zmkne drzwi i nikt tego nie bedzie widzial :-D :-D :-D
Wiki do przyszlego roku zostaje w lozeczku swoim a w przyszlym roku dostanie rozkladany fotel ktory juz stoi u mojej babci, kiedys ja na nim spalam nawet :-) wiec spoko. chyba ze bedzie nas stac na cos calkiem nowego dla niego.
Aha, to super że tak się Wam udało rozwiązać sprawę. Też bym wolała zlew w łazience niż jej nie mieć;-)

Hej laseczki!
Od dzisiaj chodze na kurs jak złozyc i prowadzić firmę szok jakie nudy:szok: juz sie odzwyczaiłam od takich rzeczy:eek: a musze tam siedzieć od 9 do 15 cały tydzień:szok:mały zostaje z moja mamą już sie dzisiaj poryczałam nigdy sie z moim maleństwem nie rozstawałam na tak długo:-(:-(:-(

Byliśmy w Poznaniu u lekarza, super jest ta nasza pani doktor bardzo miła no i dzięki niej mały przytył w ciągu miesiąca 1,2 kg:-D:-D:-D normalnie jestem wniebowzięta wazy teraz 11,2 kg wyniki dobre, nadal humana mtc i takie różne wysokoenergetyczne posiłki do kontroli w styczniu:tak:
Super że mały zdrowy:-D:-D i że przytył moja nadal stoi z wagą. Chociaż zmieniłam jej dietę inie już kaszy 3 razy tylko raz na noc, rano zjada płatki na mleku, o 11 pudink z biszkoptem, o 1 zupkę, o 16 drugie danie i o 18:30 znowu zupkę, albo smażone ziemniaczki bo dziadzia wraca z pracy i musi z nim jeść, no i o 21 kasza.

nina - ciesze sie bardzo ze maly juz zdrowszy!!! naprawde super wiadomosc!
A co do szkolen...to prawda ze sa nudne straszliwie:-) wiem cos na ten temat hahaha! Te na ktore ja jezdze tez sa niestety nieprzyjemnym przymusem obowiazkowym :-(

Aga - super mieszkanko, gratuluje prawie zakonczonego remontu!

Dla pan ktore nie widzialy na NK wklejam swoich halloweenowych przebierancow
Super przebierańcy.
Celinka zaczęła mówić mamuś , tatuś, babuś i dziadziuś i odmienia że pani jest duża a pan, auto, autobus duży.
U nas zimno i pochmurno i wieje, bryyy. Na 100% na spacer nie wyjdziemy, najwyżej na 30 minut na podwórko do pieska.

Witam!Dziś Mikołaj przespał mi całą noc od bardzo dawna!!!!!Obudził się o 6.30 razem z tatą.Dałam mu butlę z mlekiem i mogłam zrobić śniadanie do pracy tacie.
Kurczę ale wściekła jestem,byłam z mamą przedłużyć umowę na internet i chciałam żeby było na moje nazwisko ale jakiś głupi przepis wprowadzili od kwietnia że tylko właściciel lokalu może mieć na siebie.a u mnie ma moja mama)My mamy z kablówki a nie wiem jak jest gdzie indziej.

Ostatnia edycja:
Witam!Dziś Mikołaj przespał mi całą noc od bardzo dawna!!!!!Obudził się o 6.30 razem z tatą.Dałam mu butlę z mlekiem i mogłam zrobić śniadanie do pracy tacie.
Kurczę ale wściekła jestem,byłam z mamą przedłużyć umowę na internet i chciałam żeby było na moje nazwisko ale jakiś głupi przepis wprowadzili od kwietnia że tylko właściciel lokalu może mieć na siebie.My mamy z kablówki a nie wiem jak jest gdzie indziej.

Laseczki ja też sie bardzo cieszę że mały mi sie pulchniutki zaczyna robić:-D

Pawimi widziałam dzieciaki na nk slicznie wyglądały w tych przebraniach:tak: a Wincent sama słodycz:-)

Aga gratuluję potoku słów u Wikusia a tak sie martwiłaś, ze nic nie mówiu zobaczysz zaraz zacznie sypać zdaniami:-D

Jagna nic się nie martw Celinka na pewno przytyje:tak: a może ona powinna dostawać to co mój mały je czyli np ten sinlac on jest bardzo kaloryczny ja go podaje jako jeden z posiłków bo to robi sie jak kaszkę wszędzie go kupisz jest bez recepty i np Fantomalt tez bez recepty w aptece dodaje sie do posiłków tj wysokoenergetyczny proszek. zapytaj lekarza może czy możesz to podawać sinlac na pewno bo on jest dostępny wszędzie.:tak:

Laseczki ja też sie bardzo cieszę że mały mi sie pulchniutki zaczyna robić:-D

Pawimi widziałam dzieciaki na nk slicznie wyglądały w tych przebraniach:tak: a Wincent sama słodycz:-)

Aga gratuluję potoku słów u Wikusia a tak sie martwiłaś, ze nic nie mówiu zobaczysz zaraz zacznie sypać zdaniami:-D

Jagna nic się nie martw Celinka na pewno przytyje:tak: a może ona powinna dostawać to co mój mały je czyli np ten sinlac on jest bardzo kaloryczny ja go podaje jako jeden z posiłków bo to robi sie jak kaszkę wszędzie go kupisz jest bez recepty i np Fantomalt tez bez recepty w aptece dodaje sie do posiłków tj wysokoenergetyczny proszek. zapytaj lekarza może czy możesz to podawać sinlac na pewno bo on jest dostępny wszędzie.:tak:
Nina sinlakiem mała pluje:-(:wściekła/y: Ale swego czasu go lubiła i wtedy pulchna się zrobiła ale to było ponad rok temu. A o ten lek zapytam. A to mleko co podajesz jest na receptę??? Mała dostaje Cropaz na wzmocnienie błony jelitowej i lepsze przyswajanie. Tylko musiałam odstawić bo dostała zaparć, jak się kupki unormują znowu podam.
Dobranoc Wszystkim!!!

reklama
Dziewczyny śpicie????
Moja mała dzisiaj załatwiła tatę. Robiłam mu jajecznice na śniadanie i poprosiłam o podanie jajek a Celina" tatuś masz jaja??" Myślałam że pęknę ze śmiechu. A mąż nie wiedział co ma powiedzieć:-D W końcu raz Celinka go zrobiła w balona :-D:-D:-D , a nie tata ją.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry