Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej ja wiem że może Was już nudzę ale...Kolejny tydzień i znów mnie mniej tym razem o 0,7 kgJeszcze z 10 i idę wymieniać całą garderobę
![]()
Najgorsze ze pod koniec marca jedziemy na wakacje. Trzymam kciuki!Monik to jesteśmy podobne
Lecę robić obiadek, bo mąż wpada a ja wypadam na babskie zakupy. Ostatnio moje życie toważyskie kwitnie jak nigdyU mnie na obiadek frytki i udka
ona ma córkę o 4 miesiące młodszą od mojej a w Gliwicach nie mam tak znajomych 
Chętnie, tylko musisz przyjechać do Lubina. Z Gliwic masz góra jakieś 200kmto zabierz mnie ze sobą :-):-)ja tu nie mam z kim jak coś to chodzę z dziećmi wszędzie ,chyba że jestem w Katowicach to idę z siostrą gdzieś do klubu ale to dawne dziejeona ma córkę o 4 miesiące młodszą od mojej a w Gliwicach nie mam tak znajomych
![]()
że nie po drodze bardziej w prawo jesteś to bym zatrzymała się na szybką kawę:-):-) ,ale może kiedyś zrobię taki wypad i na 2 godziny na klachy;-)
.
i tak od 2 dni się zabieram

i potem wszystkiego szukam życzmy sobie na wzajem żeby wena nie uciekła :-):-):-):-).pozdrawiam :-)

ok zmykam