Paulinek
Styczniowe mamy'08
Witam wiosennie
My tez juz po swietach i po wakacjach. Niesamowite jak ten czas leci. Przynajmniej wiosna w pelni i chce sie zyc.
Jak tu czytam posty to widze ze moje dziecie specjalnie od normy nie odstaje. Oprocz tego ze nadal nie chodzi i nie chce chodzic. Mielismy 2 tygodnie gips na nozkach, teraz mamy specjalne wkladki ortopedyczne, mamy cwiczyc w kay walker (takie cos KAYE PRODUCTS, INC.: Posture Control Walkers), ale guzik z tego jak on woli raczkowac. Zaczyna mi brakowac cierpliwosci. Od polowy maja idzie do przedszkola wiec moze rownolatki go przekonaja ze jednak chodzenie to jest frajda.

My tez juz po swietach i po wakacjach. Niesamowite jak ten czas leci. Przynajmniej wiosna w pelni i chce sie zyc.
Jak tu czytam posty to widze ze moje dziecie specjalnie od normy nie odstaje. Oprocz tego ze nadal nie chodzi i nie chce chodzic. Mielismy 2 tygodnie gips na nozkach, teraz mamy specjalne wkladki ortopedyczne, mamy cwiczyc w kay walker (takie cos KAYE PRODUCTS, INC.: Posture Control Walkers), ale guzik z tego jak on woli raczkowac. Zaczyna mi brakowac cierpliwosci. Od polowy maja idzie do przedszkola wiec moze rownolatki go przekonaja ze jednak chodzenie to jest frajda.

Ostatnia edycja:
generalnie jesli "reklama" pochodzi od starej wyjadaczki watku, zdarza sie okazjonalnie i nie przeszkadza reszcie wspolwatkowiczek (a watpie ze przeszkadza bo mi osobiscie absolutnie nie) to nie ma specjalnych zastrzezen....oczywiscie wiadomo - generalnie jest zasada umieszczania ogloszen na watkach do tego przeznaczonych ale forum dopuszcza male wyjatki wlasnie takiego typu jak nina...Obcym absolutnie nie wolno spamowac no i jasne gdyby nina (czy kazda inna z nas) zamieszczala podobne ogloszenia co trzeci post to tez jest to naruszeniem regulaminu...
mówi się że to przesilenie wiosenne
tylko noc pampersik ciesze się ,ja ostatnio biegam po lekarzach z Mateuszkiem (kardiolog)
nie może ćwiczyć i basen też zero wysiłku tak mi smutno
bo to uwielbia 28 ostatnie badania mam nadzieje że będzie ok co ja pisze będzie i koniec .Pozdrawiam Was i buziaki dla waszych pociech