reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
esti23 te badania z krwi to lekarz ci robił? bo teraz jak pójdę to mówił że bedzei mi badał z krwi ale myslałam że mówi o przepływach??? Skąd pobierał ci krew?

ja oprócz taxo badania gr krwi hcv morfologii robiłam badania na hbs i hiv

reklama
dostalam skierowanie od swojego ginka do pracowni diagnostycznej na badania pernatalnepobieraja tak jak przy kazdej morf. z reki.dlatego sa to nieinwazyjne.
inwazyjne bylyby gdyby robili amniopunkcje

ale sie milo dzien zaczyna po przeczytaniu wszystkich slow wsparcia od was!!! dzieki kochane!!!
od tej pory tylko pozytywne fluidki.
ciekawe co dzisiejszy dzien przyniesie-zapowiada sie totalna nuda. czekam na kolezanke ale do popoludnia jeszcze wieki.najlepiej to bym przespala hihihi.

Bardzo leniwy dzien, siedze w pracy i ziewam ,ciagle jem,jak zwierzatko, a to paroweczke a tu owoce, lody, ciasteczko a brzusio rosnie oj rosnie, dobrze,ze moj facet jest laikiem, wmowilam mu skutecznie zreszta, ze to taki potomek duzy, rozsadza mi brzuszzysko:-)

reklama
a gdzie pracujesz ze tak mozesz podjadac? hihih
ja sie wzielam za sprzatnie-nie moge lezec plackiem, wiec delikatnie sie ruszam. mezulo mnie straszy ze jak nie zaczne jesc to pojde znowu pod kroplowke, a ja dzis od rana wypilam tylko 2 szklanki mleka. ide potem do sklepu i nakupuje platkow sniadaniowych i zrobilas mi ochote na paroweczke.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry