Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja jakos mialam przeczucia na chlopca, choc pierwsza chcialam dziewczynke, teraz mam pryszcze i wychodzi mi dziewczynka,a jezeli chodzi o jedzenie to nie wiem, duzo owocow ale lubie tez slone(ogorki, sledziki) trza bedzie chyba blizniaki wykluczyc.
Prowadze wlasna firme wiec mam dosc wygodnie, wchodze-wychodze kiedy chce, nie mam problemow z przerwa na lunch, o boy!!!!jaka przerwa na lunch, raczej przerywam jedzenie by troche popracowac, telefony odbieram z paszcza pelna jadla
odkurzylam mieszkanie i relaksuje sie chwile przy kompie. potem jak chwilke odpoczne to umyje gary i ide na zakupy. w lodowce pelno ale paroweczek tam nie znalazlam a Anja mi zrobila ochote na parowe....
Pumi, przestaj sprzatac mialas odpoczywac!!!!!!!!!!!!!!niech sie wszystko wali pali, niech sie karaluchy ze szczurami wprowadza a ty masz i tak ich nie sprzatac! lez, jedz i pij wode:-)