reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja sobie dziewczęta wybrałam cos takiego, ale nie wiem czy zdołam męzulka naciągnąć, bo jest trochę droższe niż to co pisałam

zolty.jpg

Sylka- mi sie tez takie cos bardzo podoba...ostanio nawet ogladałam takie zestawiki w sklepie ale ceny sa kosmiczne...:dry:
Dziewczyny wygrzewajcie sie...podobno jakis wirus panuje

Agnie - fajna ta stronka - szczególnie dla tych które pierwszy raz zostaną mamami.
Ja od przyszłego tygodnia zaczynam szkołę rodzenia i mam nadzieję że tam też czegoś pożytecznego się dowiem.

MoMi- zastanawialam sie czy zmienilas pseudonim czy wogole nas opuscilas?
a Ty sie kobieto w grecji wygrzewalas hihihi. fotki fotki fotki!!!!
ja dzis cierpie na bezsennosc. u nas 6 rano, ciemno a ja sie przewracam z boku na bok i nie moge usnac. poczytam forum i poogladam linki od was

agnie rzeczywiście fajna ta stronka. :tak::tak:
Dzisiaj zmolestuje mężulka do jej oglądania hihihi
A do szkoły rodzenia to chyba pójdę w grudniu lub w listoadzie bo z takim przejedzonym brzuszkiem to by ze śmiechu popękali :-):-):-)

Anja-posciel sliczna- nie napackane kroliczkow i kaczuszek jak wszedzie tu w sklepach. a co do bujanego lozka - to chyba masz dobry pomysl, ja sie zastanawiam nad pozostawieniem na razie w mieszkaniu tego wozka ktory byl przeznaczony do pensylwani na poczatkowy okres miesiaca bo ma resory i sie buja. dziecko sie uspokaja i nie trzeba go przez 3 godziny bujac na rekach.
kupilam plyte z szumem morza i delfinkow i slucham w wolnych chwilach - podobno potem to dzieciatka uspokaja

reklama
no wlasnie Sylka- mala kopie po wnetrznosciach i jakos sie wybudzilam o 5 i juz nie usnelam.

Zestaw do pokoiku sliczny- jeszcze podaj sliczna cene bo jestem ciekawa jaka jest roznica z naszymi cenami.
MoMi- bylam na 99% pewna chlopaka a tu sie dziewczynka ukazala- hihih- jak to sie mozna pomylic - ale ja nie jestem ani troche rozczarowana bo mi bylo obojetne. teraz sie ciesze ze bede miec sojuszniczke w domu hihih.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry