reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
super te mebelki ale patrzcie tez pod wzgledem praktycznym czy np komoda jest duża i posłuzy na dłużej

z przewijaka korzystałam tylko 3msc bo potem jak Piotruś urósł było mi nie wygodnie i bolały mnie plecy Wolałam kłaśc go na łóżku i siadac okrakiem
a przewijak można połozyc na komodzie Nie musi byc na łóżeczku Są też specjalne komody z przewijakami

reklama
Pumi wiem ,ze wszystko co jest na łóżeczku + becik gratis kosztuje około 320 zeta.
A cennik na inne akcesoria przyjdzie mi na dniach bo nawiązałam kontakt z ta firmą
aOla jak to, ten zwykły przewijaczek na łóżeczko używałaś 3 miesiące?:szok:
czyli nie opłaca się kupować tych komódek lub przebijaków z ikei?

A JA ODLICZAM: JESZCE 5 DNI I IDE DO GINA PO PłEć :-):-):-):-):-)

hahaha- moj maz sie zbiera - nie zbiera do pracy. chodzi po mieszkaniu i sam nie wie czego chce. i tak spaceruje w okolice komputera ... i akurat przegladalam watek o przepisach kulinarnych i post Doni. I moj jak zobaczyl suwaczki misie i gwiazdki to zlozyl blagalnie rece i mowi- no kurde same misie, kokardki i rozowosci- i jeszcze Dominika bedzie rozowa hihihihh

A ja w piątek idę na 3d i już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę mój Skarb!!!
Wy też tak macie, że już tęsknicie za swoimi dzidziami??? - tak strasznie bym już chciała ją przytulić, a tu jeszcze tyle czasu do stycznia...

moj kocio-wczoraj jak pisalam z siostra na gg- i dzis przy oknie- czeka na ptaszki
Ide
703.gif
i zjesc sniadanko
067.gif

Momi ale ci zazdroszczę :tak::tak::-)ja dopiero ide , żeby poznać mojego małego mieszkańca co mi tak brzuszek kopie i chyba już matki nielubi hihihi, a na 4d wybieram sie ze 2 tygodnie po wizycie u normalnego gina

o tych chustach sporo słyszałam, ale znowu nie za długo i takie tam. Ile osób tyle opinii, zgłupieć można:angry:
Pumi kicia przesłodka:-):-):tak:, ale jak sobie przypomnę moja białą kocicę to mnie ciarki przechodzą i wszędzie ta jej sierść. Jak ty to wytrzymujesz?

a ja sie wezmę za prasownaie bo już się tyle uzbierało, ze ho ho:sorry2:

Sylka dlatego
xx_odkurzanie.gif
prawie co drugi dzien. poza tym staram sie go wyczesywac regularnie wiec sie tak nie leni. ale o czarnych ubraniach- mozna zapomniec- no chyba ze lubi sie wygladac jak garnitur Kaczynskiego- tego od kota hihihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry